Ssimmay Sevgili anneler yarın sabah hastane yatış verdi ve salı yada sezeryana alicaklar 2. Sezeryanim o kadar çok korkuyorum burdan dilim döndüğünce herkese dua etmeye çalıştım sizlerden ricam ne olur benide dualarınıza alın çok korkuyorum bir kızım var ve çok üzülüyorum sanki bidaha goremiycem gibi 😭😭😭
Sleepless_Mother Ssimmay kız Allah korusun öyle düşünme korkma sakın dua et bende ederim canım. Benim Rabbim inşallah sagsaglim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 bitanem
Tugceonur Ssimmay rabbim sag saglim kucağına almayi sag saglim dogumdan cikmayi nasip etsin bend3 2 inci sezaryanami olucam ve 16 âylik bir bebegim daha var
TinyBabys Ssimmay Allah korusun, öyle düşünmeyin. Bebeğinizi kucağınıza alarak sağlıkla diğer yavrunuzun yanına dönceksiniz Allah’ın izniyle. İnşallah kolay geçer, hemencecik toparlarsınız. Korkmayın, dualarım sizinle.
uykusuzbirben Ssimmay Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et herşey çok güzel olucak güzel düşün güzel olsun dmi ama bebişinin o cennet kokusunu düşün bu seni motive eder bolbol dua oku ki şeytan sana vesvese vermesin
Ssimmay Sleepless_Mother allah razı olsun 🤲 hastanede hemşirede kan değerlerin çok düşük en az iki ünite kan versinler senin adına dedi korkumu atamadım bi türlü 😭
Ssimmay Tugceonur alahim ınsalah bebisini sağsalim kucağına versin ınsalah rabbim seni çocuklarına bağışlasın 🤲
Ssimmay uykusuzbirben alah razı olsun ınsalah rabbim sizleride sağ salım kurtarsın o kadar kötüyüm ki 1 haftadır hep ağlıyorum 😭 yurttaşındayım annemlere söylemedim bile sezeryan olacağım tarihi sırf düşünmesin eşimin ailesi hiç bugüne kadar bir desteklerini görmedik hastanede tek olacam aklım hep kızımda o yüzden çok korkuyorum 😭
Sltnemir Ssimmay öyle düşünme cnm Allah korusun yazık günah bir evladin var bak ikincisini de alacaksın kucağına iyi şeyler düşünmeye bak şimdiden lohusalık psikolojisi başlamış heralde sende bende sezeryan oldum düşünmen gereken çocukların var deme Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Mysaa Ssimmay benimde salı sezaryanım var canım hiç korkma öyle kötü şeyler se dusunme sagsalim kucagına al bebişini 😊😊
Ssimmay Mysaa rabbim ınsalah senide ağrısız sancısız kurtarsın bebisini sağsalim kucağına alırsın ınsalah 🤲
uykusuzbirben Ssimmay kızın emin ellerde olacaktır merak etme zaten sadece 1 gece kalırsın ztn hastanede bende 3. Sezrynimi olucam ve üstelik Benim kızım daha çok küçük 16 aylık ve banada çok düşkün benimde aklım doğum yaptığım gün kızımda olcak ama yapabilecegmz bsy olmicak. Benimde ailem yanımda değil ki ben özellikle eşim dışında kimsenin olmasını da istemiyorum üstelik.Biz güçlü anneleriz herşeyin üstesinden geliriz evelallah kul sıkışmayinca Hızır yetismezmis canm rabbim zorumuzu kolaylaştırsn inş.
Ssimmay uykusuzbirben aynen öyle rabbim sanada kolaylık nasip etsin ınsalah 🤲 çok ama çok teşekkür ederim ❤ sende sağsalim al kucağına inşallah
Minasuu22 Ssimmay 5 gün önce sezeryan oldum ilk doğumumdu korkularım vardı ama inanın korkulacak hiçbirşey yokmuş onu gördüm ben çok pozitif bir doğum sürecim oldu inşallah darısı sizin başınıza sağ Salim kucağınıza alınırsınız inşallah 🙏🏻
summu Ssimmay benim de salı günü sezeryanim olacak. 3.5 yaşında oğlum var. Bende onu bırakıp gideceğim için huzursuz oluyorm ama Rabbim hepimiz için hayırlısıni versin inşallah. İki yavrumuza, emanetlerimize kavuşmanızı nasip etsin. Sağlıcakla kucağımıza alıp kardeşleri ile tanıştıralim inşallah 😊🌼
Ssimmay summu âmin inşallah allah hepinizden razı olsun ❤❤ ne kadar güzel birbirmizi tanimasak bile hepimiz hirbirmizi hayır dualarımıza alıyoruz rabbim bu yolda kimseyi zorda bırakmasın inşallah isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah