M_A Kızlar bende öyle 33hafta sankı. Bebek cıkıcak gıbı geceleri uyuyamıyorum sağa dönüyorum orda hareket edıyor rahatsız olur gıbı bıde nefes darlığı
fulybeyaz Mide yanmasını bu haftalarda mı yaşadınız, daha önceden mi? Benim bu haftalar itibariyle mide yanmalarım başladı normal mi 😒
Hatihati 33 .Haftamdayim.Kaburga sırt kalça üstü ağrım 20.haftamdan beridir olan ağrılarım.Mide yanmam oluyor ara sıra.Farkli olan şey artık yatakta hiç rahat yatamamam.Ve aşırı terlemek.Duş almak yürüyüş yapmak beni en çok mutlu eden şeyler diyebilirim.
Hatice2323 fulybeyaz ahh ahhh 33+ 5 olduk bizde uyuyamamak sıcak oturamamak felan de filan ama en zoru sıcak olması bence..
Asli1453 fulybeyaz aynıyız bende 33+1cok sıcak geceleri uyuyamıyorum agirlastim kalkıp otururken zorlanıyorum hayırlısıyla günler geçse gün sayıyorum 😊
pelind 32+1 ağarlaşma sorunum yok ama çok hareketli son günlerdir ve midemi bulandırıyor gün içerisinde birde çok sertleşiyor bi noktaya toplanıyor karnım patlayacakmış gibi hissediyorum 🥴
527965- fulybeyaz 33+2 kaburga altı sol belim bugün çok ağrıdı hatta korktum doğum sancısı mı acaba diye. Ekstra aşırı mide yanması ve sıcaktan uyuyamamak🥲
Akmelkee fulybeyaz 34. Haftaya girdim bacaklarım çok huzursuz ve hep kramp giriyor dayanmaya çalışıyorum 🥲
hifasmother Ben geçen hafta doktora gittim. Son adet tarihine göre 34, baş ve boya göre 33, karın çevresine göre 31 haftalık çıkıyor bebeğim. Yahu ben şimdi kaç haftalık hamileyim 🧐
-sef- fulybeyaz ah ahhh hangi birisini saysam bilemedim😂😂😂 ani sertleşmesi vajinada yırtılma hissi çok aşağılara inmiş bebem 36ya kadar tutabilirsek ne alâ uykusuzluk cabası ve çalışıyorum sabah 6 da kalkmam lazım ağrılar ve sıcaklar uyutmuyo ağlanacak halime gülüp kendimi motive ediyorum 😂😂
Ormanmeyvelii Haftadayız. Ev temizliğine başladım bugün. 2 odayı hallettim. 1 oda 1 salon bir de mutfak kaldı onlar da yarına. Duvar silme cam silme perde yıkama. Süpürüp silme toz alma şeklinde ilerliyorum birde elime ne geçerse yıkıyorum. Ev çamaşır dolu. Yarın bitireceğimi düşünüyorum. Evim küçük çünkü. Ayaklarımın altı acıyor beni en rahatsız eden şuanlık bu sanırım ha birde gece acıkması 🙄
Cinarveannesi fulybeyaz 33+3 heryerim şiş, sıcaklar, ağırlaştım, aşırı duygusalım öte git deseler ağlıyorum, kaygı, endişe, korku, ama biran önce de kavuşma isteği ne ararsan var..😁💙
Eliferimm fulybeyaz 31+4 üm ayaklarım inanılmaz şişti birden 3 gündür çok kötü, sıcaklar bir yandan, vücudumdaki tüm kemiklerim batıyor ağrıyor, midem yanıyor, yatamıyorum uyuyamıyorum çok rahatsızım çokk. Doğumdan sonrada bebek bakması çok zor hamilelik daha iyi diyenlerde var bilemiyorum artık ne olucak :) sağlıklı bir şekilde kavuşalım da 🐣
northandmother fulybeyaz 34+5 ten sesleniyorum amennn tanrım bu günler böyle zor muydu 🙄 ilk gebeliğim öyle tuhaf sancılarım ağrılarım var ki gece uyuyamama her yaptığım şeyden hemen sıkılma aşırı halsizlik var ama deli gibi de temizlik yapma isteği aşağı doğru baskı yapan çıkmak isteyen bir oğlum var normal doğum için can atan ben gelen şu yalancı sancılarla bile felç olurken gerçeğinde ne yaparım bilmiyorum 😅 bizde durumlar böyle tabiki şaka bı yana bin şükür bu duyguları yaşatana her güzelliğin bir zorluğu olmalı ki kıymeti bilinsin 💙