Slm kızlar burda hep doğum hikayeleri okurdum acaba ne zaman sıra bana gelicek derdim ve geldi 🥰cuma günü bebeğimin hareketleri yoktu 3 saat falan akşam 7 gibi hastaneye gittim herşey normaldi sadece biraz sırtım ağrıyordu Altan muayene oldum açılmam yoktu nst gayet iyiydi doktorum bana bence gel seni dogurtalım eyer bebeğin hareketleri az hissediyorsan dedi bende artık gerçekten yorulmuştum riske de atmak istemiyordum hemen yatışımı yaptım gece 2 buçukta Altan rahim ağzı yumuşatıcı suni sancı verdiler sabah 4 buçuk gibi ağrım başladı ilk başta herşey tatlı tatlı bir sanciydi sonra sancının etkisi yavaştan gitmeye başlayınca öğle 12 de bir tane daha verdiler bu sefer sancılarım dahada şiddetlendi akşama doğru dayanılmaz sancım oldu bu sırada açılmam sadece 2 santimdi ilerlemiyordu bundan dolayı sancının dozunu artırmak için bir tane suni sancı daha verdiler ve ben dayanamaz hale geldim artık ağlıyordum yerleri yumrukluyordun 4 santim açıklığım oldu nst Ken birden suyum patladı ondan sonra hemşire bundan sonra herşey daha kolay dedi sonra ben artık dayanamadım ve doktorumla ebeler geldi bebeğin kalbinin yavaşladığını gördüler ve ebe Altan muayene ederek açılmamı kolaylaştırarak birden 9 santim açıklığım oldu ve beni doğuma aldılar 10 dakika içinde kızımı kucağıma aldım ama tarifi anlatılmayacak bir duygu sonra diktiler beni o an gerçekten zordu ama olsun sondaki mucizem herşeye değer biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın aklınıza takılan bir şey olursa sorularınızı bekliyorum 😊