Tueaksy Her bebekte değişiklik gösterebilir kilo durumu ama bence gayet iyi doktorun bişey demediyse takma kafana
Tugcebanu sumeyraks nasıl bi diyet uyguladınız acaba benimki de önden gidiyor 35+4 3200 dedi bugün dr üzüldüm baya
sumeyraks Tugcebanu sınırda şekerim de çıkmıştı diyetisyen süt yoğurt peynir olan genelde bir diyet verdi çok az gramajli ben aşırı meyve tüketiyorum onuda azaltinca baya bir gerileme oldu
Tugcebanu sumeyraks ben de diyet yapıyorum hatta artık psikolojim bozuldu hiçbir şey yemiyorum nerdeyse geçen hafta 2650ydi 9 gün geçti 3200 olmuş 😣 alacağı varsa alıyor demek ki diye düsünmüstüm
Mizgin09 sumeyraks Banada diyet yaptırdı şimdide gelişmemiş diyor peki ne yiyeyim kilo alması için dedim mercimek köftesi muz süt yumurta ceviz bunlara yoğunluk göster dedi
Gny18 sumeyraks bence gayet normal. 38+4 de 2700 kg kızımı doğurmuştum 😀 sizinki 3 kiloya bile ulaşır 🤲🏻
sumeyraks Gny18 erken doğum riskim olduğu iciin biraz sıkıntı ediyorum bugün iğne oldum bebek çok kesiliyordu
Asdfggff sumeyraks ben 2200 gr doğmuşum benim minik 40. Haftada şu an 3758 gr bol bol kaşar peyniri ve muz ye imkanın varsa ben 2 haftada sonlarda olmasına rağmen 400 gr aldırdım işe yarıyor gerçekten süt Falan da içebilirsin ama laktozsuz olanı öneririm gaz şikayetin olabilir yoksa
Gny18 sumeyraks hiç sıkıntıya gerek yok canım. Maşallah gayet normal kilosu. Selametle gelsin inşallah.
Beyazanneweww sumeyraks hayır gayet normal ben geçen hafta 38 haftada ilken gittim 2900 civarı dedi ve normal ilerliyor bir sorun yok kilo alımı gayet iyi dedi ve şunu unutma herkesin bebegının kilo alımı farklı olur o yüzden kıyas yapma ben örnek olarak söylüyorum zaten son zamanlarda haftalık 200 grama yakın alır diyor doktorlar ben her hafta gidiyorum asagı yukarı 100-130 gram alıyor
LamiyaCetinkaya sumeyraks 36. hafta kontrolünde 2600dü, 39+6 doğurdum 3280 gram. Gayet de güzel kilosu, eğer normal doğum düşünüyorsanız fazla fazla olmasına da gerek yok, çok geri olursa o ayrı tabi
Limonzeytin sumeyraks benim 2600 dü çok kilo almamş malesef. Herşeyde yiyorm ama bu 1 haftada pek almamştı. Sizin yine bizden fazlaymş haftada 300.400 alması normalmş aslnda.