minigimiz Selam kızlar 34 haftalık hamıleyim bebegın hareketlerını hissetmiyorum acile gitsem bakarlar mı nstye
huvuuuuff minigimiz ben 27 haftalıkken gittim baktılar alttan falan bakmadılar ama nst normal çıkmasaydı alttan bakardık dediler
minigimiz Ddrjrjrr hareketlı bebek degıl benımkısı bırde iki hafta geriden gelıyor ama bu ıkı günüdür hiç hissedemiyorum
Canisi28 minigimiz beklemeyin gidin mutlaka… önemsiyorlar hareket etmiyor deyince mutlaka önemsiyorlar nst bakarlar kalp atışı düzenli mi diye ultrasonda kordon kan akışına kalp atışına soluk alıp vermesi mi ddüzenli mi diye bakarlar..
Dilan27 minigimiz 31 haftalıkken sancım var diye devlet acile gittim alttan bakacaz dediler istemiyorum dedim bakmadılar ama nst ye bağladılar yine de ondan sonra da doktora yönlendiriyirlar zaten.sizde gidin bence
Daryam35 minigimiz alttan muayeneyi kabul etmeyince kagıt imzalayıp nst ye alıyorlar. Yorulmuşsanız ondan olabilir. Hayırlı doğumlar dilerim 🌺
Meliha09 minigimiz canım başın sağolsun melek oldu o şimdi üzülme dicem ama ne fayda ben bile çok üzüldüm . Meleğin melek olduuu😞
Canisi28 minigimiz çok üzüldüm benimde bebeğimin boynunda kordon var gerçekten o kadar üzüldüm ki… rabbim sabrınızı versin inşallah