Mucizebeklerkennn Ocean microfer Demir hapi Ocean mummt OMEGA multivotamin Devid 3 d vitamini kullanıyorum. 6 aylık hamileliğimde ocean markasını zengin ettim benimle kalkindi resmen 😂
Vera09 Patricia yani canım okadar ilaç kullanıyorumki pek bişey anlamadım ama genel anlamda iyiyim saçlarm tırnaklarm hemen uzuyo bu vitamine bağlıyorum. İçindeki vitaminler de baya fazla
Patricia Vera09 evet içeriği cidden güzel şimdi 14. Haftadayım 20-21’e kadar kullanıcam sonra sanırım demir verecek. Ama ayrıca ekstra demir almaya gerek var mı bilmiyorum. Çünkü sizde oluyor mu bilmiyorum aşırı kabızlık yaptı bende 😔
hazald Yasemin8892 ben internetten hiç almadım. Hep eczaneden aldım skt yi dikkate alarak. 110 civarı hep
Oznur663 -_Esra_- sevindim senin adına canım unutma içiver seninde bana yazdığın iyi oldj Baya kullanan var ondan 😂♥️
Vera09 Patricia ben 25te başladım sonuna kadar kullanıcam diye biliyorum. Kabızlık ben de d vitamini kullanmaya başladığımdan beri vardı magosit kullanıyorum magnezyum o geçirdi kabızlığı
pnress Demir için gyneferon omega olarakta regenesis max kullanıyorum bebeğin gelişimine de etki ediyor tavsiye ederim