Gmzbiri Cdem21 normalde yüzünü kapatan kızım şansımızıa ayrıntılıda hep yüzünü açtı. Doktor yüzünün fotosunu alabildi🤗bu arada gitmeden büyük bi dilim kek yemiştim onun da etkisi olabilir.
Ziynet4459 Cdem21 özel klinikte yaptırdık ama benim kızım çok inatçı sadece ağzının kenarıyla burnunun ucunu gösterdi eliyle yüzünü kapatmıştı 28 haftalık hala yüzünü göremedik
Ziynet4459 Gizem2424 vermiyor devlet ultrason kağıdı falan ekranı bile göstermiyor doktor kendi bakıp gönderiyor
Gizem2424 benimmdunyamm sonra doktorunuza gidiyormusunuz sonuc gostermeye gerek varmı o ultrasyonun sonucu oluomu
Fatma0090 Cdem21 özelde girdiğim halde foto falan vermediler canım sadece baktılar gösterdi acıklama yaptı zatn siyah beyaz olarak gösteriyor renkli olarak doktorum kendi her kontrolde gösteriyor
benimmdunyamm Gizem2424 perinatoloji uzmanı sorun yok diyor ama kendi doktoruma zaten götürüyorum bakıyor sonuca
Nurinan Cdem21 valla benim oğlum aşırı fotojenikti bir elini emiyordu bacak bacak üstüne de atmıştı keyfine baya düşkün olacak sanırım😁🙈 yüzü de gayet netti birkaç fotoğraf çektik 😚
benimmdunyamm Gizem2424 evet canım kağıt veriyor o kağıtta işte böbrek bağırsak beyin herseu var oraya onları isaretliyor en son da arka tarafta sonuç bölümü var oraya detaylı bir şekilde.yaziyor öyle.yani