Cdem21 Yüz hatları belli oluyor muydu nasıl merak ediyorum detaylıya girecek annelerin de merakı gider benim gibi 20+4 haftalığız 21+2 de ayrıntılıya gireceğiz inşallah 🥰
Canpolat Cdem21 detaylıda bizim yüzünü kapatmıştı bi eli yüzünün yarısını kapatmıştı diğer eli de ağzında emiyordu parmağını😀
vesilece Cdem21 evet parmağı burnunda bi poz verdi eşşek 😆😆 hocam Allah aşkına ömür boyu saklanacak bu resim güzel bi poz yakalayın dedim 🙈🙈 olmadı
Gizem2424 benimmdunyamm bende devlette giricem ayın 26 sinda hiç ultrasyon kagıdıdamı vermıolar gerci normal kontroldede vermıolarki
Annesininportakali53 Cdem21 suan 23 haftaligim devlete gidiyorum 19. Hafta itibariyle renkli alıyorum. Çok ta güzel ve çok net fotoğraflar ondan öncede 3 boyutlu ama siyah beyaz veriyordu çok hareketli yakalayamaz diyorduk ama benin kız annesi gibi poz vermeyi seviyor🤭🥰
Cdem21 Annesininportakali53 ya ne güzel ben hataydayken 11 haftada bile doktorum renkli veriyordu çok güzel yakalıyordu küçük olmasına rağmen ama Konya’daki doktorum hiç renkli göstermedi bakalım şimdi malatyadayım nasıl olacak😂
suscarparimm Cdem21 Valla ayağı yüzündeydi kızımda her gittiğimde yüzünü saklıyodu 38 e kadar görememiştik 😂 Oğlumda da sağolsun yüzünde iki eli vardı henüz göremedik daha gül cemalini
3prens1prensesmom Cdem21 devlette kesinlikle gostermiyorlar bilgi bile verilmiyor cuma gunu ozel klinige gittim cok harikaydi izlerken agladim resmen yuzunu her yerini tek tek gosterdi🥰
uraz_ve_annesi- Deletedmom_85 sana tavsiyem çok heveslenme ben çok hevesle gittim iki elide yüzündeydi ne yaptıysak hareket ettiremedik elim boş döndüm kendi isterse gösteriyor yüzünü yoksa yok 😂
Halfey Özelde yaptırdım yüzünü tam çekebilmek için baya uğraştı doktor sağolsun tam net şekilde yüzünü çekip verdi 😅
irem-1999-54 Cdem21 16. 17 . Haftada bile beli oluyo o haftalarda yuzunu vakiliyo zaten o zamana hayli hayli beli olur
Ziynet4459 Gizem2424 vermiyor devlet ultrason kağıdı falan ekranı bile göstermiyor doktor kendi bakıp gönderiyor
Barbekusos Dun gittik detaylı ultrasona, sıpa hep yüzünü kapatti ama doktor o kadar tatliydi o inatsa ben daha inadim gorucez o yüzü dedi :) 2 tane gayet net fotoğraf yakaladi. Dunden beri bakip bakip ağlıyorum:)))