sadett segah06 11 haftalığız. Aynı durumdayız. Yemek yok su yok Anca bulantı kusma şişkinlik .. Tüm sıkıntı çeken arkadaslarım ınsallh en kısa zamanda atlatırız
muallimehanimmom5 segah06 12. Haftadan sesleniyorum prilamsız duramıyorum bulantılar devamkeeee Göbüş daha çıkmadı ☺️
happiestMom 14 haftalıgız. Bulantılar hafifledi ama asla gecmedi. Koku hassasiyeti tam gaz devam. Prilam kullanıyorum hiç bırakmayı denemedim denesem hayatımın en kötü günü gececekmiş gibi ne zor ya 😢
962301 segah06 13+2 olduk mide bulantısı devam ediyor ama ilaçla en az inyor iştiham da iyi herşeyi yeyiyorum çok şükür cinsiyet tahmini yapildi doktor bir dahakina daha net söylerim dedi şuan için herşey yolunda çok şükür 🤲🥰
2prenses1prensannesii segah06 12+3haftalığız öncesinde göbeğim vardı ama sanki karnimda belli olmaya başladı hem 3çüncü hamileliğim daha da erken belli oluyor sanki
Eminegs 11+5 gün , gündüz göbeğim hiç yok ama şişkinlik sorunu yaşıyorum akşama kadar hafif bir göbek oluyor ama şişkinlik ten 😊 iştah da hiç fark yok kilom aynı umarım yavaş yavaş acilir iştahım , hergun olmuyor ama tansiyonum düşüyor bulantı oluyir
segah06 Eminegs ben de sizinle aynıyım desem? Canım tansiyonum hep 8 ve 9 larda. İştahsızlık ve mide bulantısı zaten hat safada.
Uzaldiii segah06 merhaba 13+3 olduk biz de. Ultrasonda 1 hafta önde gidiyor göbeğim bir var bir yok aksamlari gazla beraber şişiyor 😄
Minikbiranneem segah06 12+2 yim gobus belirginlesti ama tesettürlü olduğum için sadece dar giydiğimde görüyor eşim ailem falan onun haricinde iştahsızlık mide bulantısı devamkee
Eminegs segah06 ayran içiyorum baya tuz atıyorum o iyi oluyor tansiyona, bulantiya hiç çözüm bulamadım malesef kreker leblebi hiç hirsey kar etmiyor