smallbaby Deemetibostnci benimkiyle aynı sanırım tam otomatik ama hiç anlayamadım yıkama derecelerini mixte yıkıyorum diyerleri çoook uzun ve gereksiz geliyo bana sen hangi programda yıkıyosun konuyla alakalı deyil ama görünce kendi sorunum aklıma geldi🙈
Selimkemalinannesi Deemetibostnci sanki eskidi ya vallahi ilk alındığı haliyle dağlar kadar fark var 🤭
Deemetibostnci Selimkemalinannesi 90 sadece iki kez kazan temizlemek için kullandım 60 dereceden yukarı yıkamıom geçmiş olsun talihsiz Bi deneyim olmuş
sedamhc Seyda94_ ben hepsini bebek yumuşatıcısı ile yıkadım durulama modunda yıkadım direkt kuruyunca da güzelce ütüledim.. bebek programı cok uzun deforme olur mu kaygısı ile anne tavsiyesi böyle yaptım🤷🏻♀️
PapatiA Seyda94_ başımdan geçmedi ama sonuçta yenı kıyafetler pis degıl bişey degil tozu gıtsın diye yıkıyorsun dusuk derece kısa programa at bırde ılk ıkı üç yıkamada normal deterjan kullanma bazı bebeklerde alerjı yapabılıyormuş ..
Deemetibostnci smallbaby evet mix tam ideal benim için makine Allah var çok güzel yıkıyor devrini düşürdüm bebek kıyafetleri için 30″ derece harika çıkardı yeni gibi duru granül kullanıyorım kalıntı da yok
MeriHera Seyda94_ zaten hepsi yeni alınan şeyler değil mi? Öyle olduğunu var sayarak 30 ile yıklamanız uygun olacaktır zaten sonrasında da ütü yapacakmışsınız.Sıvı deterjanla kısa programda 30 ile yıkadım ben tüm eşyalarını
Gmzbiri Seyda94_ zaten ütü mikropları kırmada yeterli olur. Ben yeni kıyafetlerini 30 derecede yıkadım. Sonra da güzelce ütüledim.
SibelBalciOz Kızlar bende bugün kıyafetleri yıkadım beyazları ayrı renklileri ayrı.Renklilerden sadece bi tane tuluma ne solduysa solmuş çok üzüldüm alacalı bişey olmuş onu nasıl kurtarabilirim ya çok beğenerek almıştım ağlıycam sinirime 🥺😔
smallbaby Deemetibostnci geçen sene 5 bin liraya almıştık herşey uçtuya acaba nekadar olduki diye merak ettim bulaşık makinası alacazda 😅
Selimkemalinannesi Deemetibostnci sormayın ya :( acemilik oldu vallahi bebek giys programı 90 gösteriyordu dedim cidden kir mikrop gider oh tertemiz olur dedim içimden ama :(//