Camraa Suan 25+2 deyim bundan once hic dikkat etmiyordum 2 gundur dikkat ediyorum ekmegi biraktim sadece bugday ekmegi yiyorum . Gunde bir meyve corba felan gunu geciriyorum. Bundan sonra kac kilo alinir acaba
Ormanmeyvelii Camraa Her gebelik kendine özel tabi ama 34. Haftadayım 5kilo aldım diyetle devam ediyorum
Kahvesever Camraa 25. Haftada toplamda 6 kilo mu aldın yani ? Cok iyi bence birşey almamışsın eğer böyleyse
eylulicten Camraa 25.haftadayim sadece 3 kg aldim. Kilolu hamile kalmistim genelde zayif hamile kalanlar cok kilo aliyor. Suan gebelik diyetindeyim bakalim kac kilo ile bitirecegiz
sym25_ Camraa 25+4 4. Aya kadar kilo verip ondan sonra 5-6 kilo aldım anlamadım nerden aldım aşırı çokta yemiyorum ama sağlık olsun😀
Kuskoysunlaryoluna sym25_ ben de 15 e kadar hiçbir şey almadım hatta zayıflamıştım. Şimdi 20+5 teyim bir anda 5-6 kilo aldım 🙈
Kuskoysunlaryoluna Ben 20+5 teyim 5 kilo aldım ve kötü olan çoğunu son 1 ayda kaldım. Bulantılar 15 te geçti o zamandan beri hızla kilo alıyorum ne yapmam lazım birden ağırlaştım kendimi körü hissediyorum. Yürüyüş ve pilatese başladım umarım yavaşlarım.
Camraa Kuskoysunlaryoluna acikinca sut yogurt kuruyemis salatalik gibi seylerle ogun atmaya calisin ben de yavas yavas oyle yapmaya calisiyorum insaAllah işe yarar . Canim cok tatli cekince de bir iki lokma atiyorum durdurmaya calisiyorum kendimi
Kuskoysunlaryoluna Camraa çok şaşkınım normalde 55 kiloyu bile görmüş değilim hayatımda. Ama bir ay içinde cok hızlı aldım. Sanırım karpuz meyve vs tükettim . Dediklerinizi de dikkate alacağım. Teşekkürler 🙏🏻
eylulicten Camraa diyetisyen bir liste verdi ilk ay bunu uygulayacagiz dedi. Sekere dair tabi her sey yasak. Yeni basladik diyete bakalim ne olacak. Mutlaka diyetisyen sart cok kilo aldiysaniz
Yesimm95 Bende 22+3teyim 4 kilo aldım doktorum çok iyi gidiyorsun diyor o yüzden aynı tempoda devam ediyorum 😊
Melson20 33 hafadayim ve 5 kilo aldim. Baslarda cok zayiflamistim kusmaktan ve mide bulantisindan. Son bir ay cok aliniyor diyorlar korkuyorum, insAllah almam 😅 Bebisim de gecen hafta 2,1 kiloydu.
AgahAli haftadayım 6 kilo aldım kilo almaya meyilli bir yapım olduğu için dikkatli ilerlemeye çalışıyorum en fazla 11 kilo alıcam diyordum ama ben bile şaşıyorum şuan almamama😀