Merhaba arkadaşlar ben sali günü seker; yüklemesi yaptırdım.Bugün kan sonuçlarım için hastaneyi aradım. Şekerim yüksek çıkmış. Yarın tekrar sekr yüklemesi için çağrıldım. Başına böyle bise gelen oldumu. Tekrar şeker yüklemesi yaptıran
Şeker yüklemesi
Senzeliha evet canım öyle bişey var benimde yaptırdığım gün doktorum acil ameliyata gitmişti sonucu beklerken hemşiresine sormuştum yüksek çıkarsa ne olcak diye üç gün diyet sonra tekrarda 100lük yüklencek demişti şükür benim yüksek çıkmadıda yaptırmadım
Esracim bende biliyorum ki
Yaceemm anladım demekki sizinki gibi olacak benimde
Bahar11mucize ya bende dedim doktora acaba birgün öncesinden şekerli şeyler yediğim için yüksek olabilirmi dedim yok onunla bir alakası dedi
Senzeliha ben tekrar yüklettim canım. Benimde ilk 50 gr şık glikoz yüklenince yüksek çıktı. Ertesi gün 100 lük yükleme yapıldı. Bu sefer de 4 değerden sadece 1 i yüksek çıktı. Doktor bi sıkıntı yok dedi. Diyette vermedi. Ymene içmene dikkat et dedi. Korkmana gerek yok. İnşallah herşey güzel olur
Senzeliha keşke yemeseydiniz bende şeker çıkar korlusuyla azaltmıştım bencw etkilemiş olabilir bari şimdi dikkat edinde çıkmaz belki hamşlelikde diyet zor çnkü
06minik17 icim rahataldi bilmediğim biseyi yaptirmak endiselendiriyodu. Amin inşallah allah razı olsun
Bahar11mucize aklim da yemedim Sadec e 1 dilim kek yedim pirinç pilavını bile bıraktım şeker olduğu için onda
Senzeliha inşallah çıkmaz canımda rahat edersin sonrasında
Bahar11mucize insalah 🌸
Ben bir hafta yediklerime dikkat ettim sonra açlık tokluk yaptırdım 100 luk yaptırmadım gayet güzel cıktı diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum