Tufutufu Medinedogru03 9+2 :) Bugünümüze şükür. Hafif kasık ağrıları harici ki onlarıda sevmeye başladım iyiyiiz:)) senin nasıl gidiyooor
Medinedogru03 Tufutufu Allahim kucağımiza almaya nasip etsin inshallah bulantilariniz hiç olamadimi ? benim işte bulantim kesilmiş durumda ve kasik agrisi bel ağrısı var 4 gün sonra bebegimi gorucem çok heyecanlıyım
AssFu Helloooo bugün bizde 10. Haftaaa🥰 benim bulantılarım hala devam ediyor malesef prilam kullanıyorumm☹️
Tufutufu AssFu Rabbim bir an önce mide bulantılarını geçirsin inşallah😍 Onların hepsi bebişle ilgili bana güzel hissettiriyor.:)
Rabiakltk5 Tufutufu mide bulantilarim yavaş yavaş geçiyor gibi bi kaç gündür kasik ağrım var belim ağrıyor inş normaldir daha önce 4 aylık bi düşük yaptım o yüzden korkuyorum en ufak biseyde
Tufutufu Rabiakltk5 kötü düşünmek yok. Rabbim korusun kollasın tüm bebişlerimizii ♥️ Benim de en baştan beri kasık ağrım ve bacak ağrım var. Bence bu süreçlerde normal ağrılar bunlar☺️
Tufutufu pamia kımıl kımıl mideler :)) Valla alıştım gibi ben. Artık belirti olmadığında kötü hissediyorum:D
hayallliiim Tufutufu dua et teyzesi 12 gün önce kanama alanım vardı kapanmıştı dün kanamam oldu yine oluşmuş 2,5 cm dedi büyük değil dedi ama işte
tecrubesizanneadayi12 Tufutufu 9+0 bende aramızda iki gün var sizin tahmini doğumunuz ne zamana denk geliyor