Tufutufu Medinedogru03 9+2 :) Bugünümüze şükür. Hafif kasık ağrıları harici ki onlarıda sevmeye başladım iyiyiiz:)) senin nasıl gidiyooor
Medinedogru03 pamia ben 10+1 ve bulantim Azaldi yok deninecek kadar az çabuk durdu gibime geldi sizin?
Tufutufu pamia kımıl kımıl mideler :)) Valla alıştım gibi ben. Artık belirti olmadığında kötü hissediyorum:D
esra6338 Medinedogru03 selam. Ben de 10+1 ama şimdiye kadar hiç bulantım yoktu 3_4 gündür sudan bulanıyorum. Su içince tadı kötü geliyor
Harika178 Medinedogru03 merhaba bende 9+1 im ama bazen mide bulantım baslıyor ertesi gün hiç yok neden acaba
12373736 Merhabalar ben yattığım yerden kalkasım yok benim gibi olan varmı mide bulantısı da var tabi
esra6338 12373736 ben de zaten güçten kesilmistim 1 gün iş yaptım acillik oldum öyle bebeği öğrendim. 2 ay bitti hâlâ gücüm yok
cns__ Merhabalar 10+5teyim ben de. 7.haftada başlayan bulantılar 10. Haftaya girerken geçti çok şükür. Şu an koku hassasiyetim var. Bir de bulantı döneminde tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum o kadar :)
Rabiakltk5 Tufutufu mide bulantilarim yavaş yavaş geçiyor gibi bi kaç gündür kasik ağrım var belim ağrıyor inş normaldir daha önce 4 aylık bi düşük yaptım o yüzden korkuyorum en ufak biseyde
tecrubesizanneadayi12 Tufutufu 9+0 bende aramızda iki gün var sizin tahmini doğumunuz ne zamana denk geliyor