• Gebelik
  • önemli bi soru daha önce bebeğini kaybedenler(etkilenecekler girmesin)

NisanEmir gecen sene 21 aralik 2017 de kontrolum vardi 12 haftalik olcakti, gittigimde kalbi durmus dedi dogum doktorum.. sonra tekrar bi ultrason a girdim 8 haftalikken durmus dediler 4 hafta o sekilde karnimdaymis.. 🙄 ne agrim ne kanamam hicbise yoktu.. ultrasonda diger bayanin soyledigi goguslerinin sarkmasindan anlasiliyo demesiydi, tekrar hamile kaldim ocak/subat insani piskolojik cok tedirgin yapiyo o bayanin soyledigi.. surekli goguslerime bakip acaba deyip duruyo insann 👀 cok sukur simdi 35 haftaligizz. Doktorumu degistim clexane fln kullandim.. doguma az kaldi insAllah. Allah herkeze saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah bebislerini♥️
    Flzztpdg ben actim ama gören olmamış bence birkaç kişi daha duyurma amacli post acarsa gorulur.
    "Hassas gebeler okumasın ( Bebegi melek olan annelerimiz icin) " adli post açtım
    Şimdi benciller sürüsü toplasir...
      Ben boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım şuan hamileyim 16 haftalık

Düşük yapmış olmasaydım da burda ki bu kdr acılı anneye yok post başlığını değiştir etkileniyoruz o bu yapmayın ya bizim konuşacağımız varsa onların da var

Kendimden ayırdığım nokta Bn hiç hissetmedim burda insanlar ölü doğum yapıyor suni sancı çekiyor bazı şımarık arkadaşlarımız da etkileniyoruz yazıyor lütfen girmeyin posta o zaman
      Etkilenecekler okumasın yazıyor daha nasıl uyarabilir acaba sizi
      Sabah sabah cinnet geçirttirirsiniz insana resmen 😣
        Melissargun valahhi yorumlarıma bi bakın şu grupta kimseye kötü bir şey yazmamışımdır ama böyle bir konuda ayıp ederlerse ben bi açarım agzımı sonra artık adminler mi beni atar bilemem ama dökerim içimdekini defolur giderim
          Melissargun benim kimseye dökmediğim bir sürü şey var ne aileme ne baskasına tek başıma yaşadığım dökmeyeceğim şeyler ama böyle bir hassas konuda yapılanları kınıyorum herkes birbirine saygı duyacak yani yoksa ne anlamı var insan olmanın
            [bilinmeyen] Serpil hanım benim Kukity adlı hesabıma bebeğimi kaybettikten sonra yazdığım çok üzgünüm adlı posta bana karşılık yazdığınızı kopyalayıp yapıştırıyorum. Şimdi de vicdan rahatlaması için mi yorum yapıyorsunuz. Beni o zaman çok üzmüştünüz inşallah sizin bebeğiniz sağlıklı ve hayırlıdır
            “Böyle insanları dışardan yargılamak kadar acımasızca olan eleştirilere gerçekten sinir oluyorum. O kızcağız neler yaşadığını azda olsa yaşamıştı. Senin mutlu giden bir evliliğin var demek ki bebek özlemi çektiğine göre. O kızcağız neler yaşıyor neler hissediyor neler geçiyor aklından bunları bilmeden burda kimseyi yaşadığı şeyler yüzünden yargılayaöazsın. Sen istiyorsun o istemiyor. Ya allah aşkına bazı şeyleri Allah’la kulu arasına bırakın artık. Siz allah değilsiniz kimse sizin kulunuz değil. Allah’ın verdiği şeyler için kimseyi yargılayaöazsınız. Ben de o yazıyı tasvip etmedim ama altına sen neden bunu istiyorsun diye yazmadım yazamazdım. Zaten kızcağızın psikolojisi alt üst sağlıklı karar veremediği her halinden belli. Birde ben mi ona köstek olup onu intihar eşiğine götürdeydim. Yapmayın artık şunu. Direk o başlığı yazan anneyi hedef alıp kendi hayatından enstantanelerle yargılayamazsın. Allah sana da bebek Nasip edecektir. Her şeyin vakti zamanı var. Allah yarattığı kullarının haklarında hayırlı olanları bilir ona göre verir. Demek ki düşürdüğün o bebek hayırlı değilmiş senşn için. Ama lütfen artık başkalarını yargılamaktan vazgeçin. Tekrar söylüyorum SİZ O ANNENİN NELER YAŞADIĞINI BİLMİYORSUNUZ. Sırf bebeği için eşine boşanmamakiçin yalvarmıştı. Kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz. Şimdiden geçmiş olsun yaşayacaklarınız“
              Utanmadan hayatımda yaşadıklarıma enstantene ve bebeğime HAYIRSIZ damgası konulmuştu şimdi de burda duyar kasılıyor bir de kınadığım başıma gelmeden ölmezmişim. Paylaşımımı admin dahi beğenmişti ve kimse kınayıcı dil kullanmadığımı onaylamıştı. Benim alnım ak ben hiçbir zaman kimseyi yargılayıcı dille konuşmadım konuşmam
              YamurmitKayhan biliyor musun benimde . Acımı tek başıma yaşadım yaşıyorum. Eşim bile acımı paylaşmadi.
              En kötü şeyi ben yaşadım bebeğimi bile bile kaybettirdiler bunu yapanlar eşimin babası abisi. .En çokta bu acıtıyor