Flzztpdg [bilinmeyen] Bende kasım sonu anneleri kız anneleri diye paylasiliyolar yüreğim cız ediyo benmde kasım da dogcakti kızım nasip olmadi 😓😓bende onlara mi kzayim etkileniyorum paylaşmayın diye herkes istediğini paylaşır burda bence ama biktim artık benim gibi acılı annelerin postunda bi başlığı değiştirin böyle açık açık yazmayın demelerinden girme madem kadın etkilenecekler girmesin yazmış daha ne yapsın En iyisi başka grup açmak
Melissargun Flzztpdg ya ben napiyim kaybettiğim oğlum dogum günümde doğacaktı. Bu yüzden dogum günümü kutlamalarını yasakladım. Kimse dogum günün kutlu olsun bile demiyor. Demesinlerde.
Flzztpdg Melissargun buldum canm faceden gruplar bölümüne gir orda sağ üst köşede + işareti var ordan açılıyo
Flzztpdg Melissargun ah kuzum ah hayat iyisiyle kotusuyle yasicaz bu yazılmış kaderimize allahın takdiri inşallah acılarını hafifleticek bi evlat gönderir güzel allahm
Durum NisanEmir ben yasadim o durumu kasiklarimda inanilmaz bir agri vardi doktora gittigimde bebegimin kalbi durmus ogrendim ve kurtaj oldum Rabbim kimseye yasatmasin 2.5 aylikti bebegim
Flzztpdg Melissargun bulamadım.canm ya fareden beni eklesene filiz topdağ eymenim yazyr ordan anlarsn
Melissargun Böyle annelerimiz varsa ( dertleşmek isteyen ) facebook ta grubumuz var Tamamen destek ve dertleşme amaçlıdır . Bütün annelerimiz katılabilirler Facebook " Melek Anneleri 🖤 " gurubun ismi. Bunu bu sayfada bi postta paylaşalım H8c değilse aynu aciyi yaşayan annelerimiz çekinmeden hakarete uğramadan rahat rahat bu gruptan istediklerini konuşup danışabilirler Amaan yeterki hassas hamileler etkilenmesin ... simarik ve benciller.
Melissargun Flzztpdg gizli grup ama soyle herkes katılabilir istek atabilir ama grubun üyelerini paylaşımlarını göremez. Üyeler sadece
Melissargun Flzztpdg ben actim ama gören olmamış bence birkaç kişi daha duyurma amacli post acarsa gorulur. "Hassas gebeler okumasın ( Bebegi melek olan annelerimiz icin) " adli post açtım Şimdi benciller sürüsü toplasir...