• Gebelik
  • önemli bi soru daha önce bebeğini kaybedenler(etkilenecekler girmesin)

Yağmur ümit kayhan adım facebookda başta benim ismim var diğeri eşimin
Obsesifk, başlığı önemli bi soru daha önce bebeğini kaybedenler(etkilenecekler girmesin) olarak değiştirdi.
Ruzgarr çok güzel bi yazı bu
Rabbim cennetinde buluşursun ins. Kokularını hissedemedik ama onlar bizi birakmicak inş
Flzztpdg var aslında da dondurdum kuzum doğum yaptıktan sonra hiç girmiyorum. Şimdi yeni hesap açıp girsem sonra iyice alışırsam bu sefer kendi hesabıma da girerim arkadaşlarımdan akrabalardan uzağım son zamanlarda çünkü herkes sorular sorup duruyor tekrar girip durmak istemiyorum buraya bile nasıl alışıyorum hemen anlamıyorum bağımlılık oluyor
@adm Serpil adlı kullanıcıdan ağır hakaret ve tehtit alıyorum lütfen üstte yazanlara bakar mısınız?
Melissargun hakaretleri çok seviyesiz benim yaptığım post idi ama benim adım silindiği için görünmüyor. Sizi etiketleyeceğim görürsünüz. Ben evladımı kaybetmişken böyle bir post görmek beni çok üzdü filan demiştim o postu yazan kim hiç bilmiyorum çünkü yorum dahi yapmamıştım orda da bir kadınla kavga etmişti sizi etiketliyorum vaktiniz olursa yorumlarına bakarsınız @Flzztpdg
NisanEmir benim ikizlerimin kalbi durmustu ama ben hic anlamadim.rutin kontole gittim.orada igrendim malesef
[bilinmeyen] ekran görüntüsü alın da dosyanıza eklersiniz. Birazdan sizi atacağız forumdan. Burda kimsenin kimseyi tehdit etmesine üstelik de Hukuk 101 bilmeden savcılık ve karakolla korkutup tehdit etmesine izin vermeyiz.