Maviii Melissargun kırmızı et, yatmadan önce muz, nesquikli süt-diyorlar ben denemedim- benim bebişe en çok kırmızı et yaradı canım. tavsiye ediyorum sana da
Maviii Mucizesinibekleyenacemianne bence baban bir yerde haklı 😊 özellikle markası kötü olan kaşarlar resmen rezillik yemesen daha iyi yani 😊
Mucizesinibekleyenacemianne Maviii ciddi anlamda bana da öyle geliyo oyüzdem kırmızı etin muzun falan da bebeğe direk kilo aldırdıgını okudum oyüzden onları tercih edicem🤗🌸
Mucizesinibekleyenacemianne Shnbsk evet o da öyle derdi birsürü eski peyniri eritip yapılıyo derdi:) ben fidanın falan bez tulumları var tadı kaşardan farksız, aşırıya kaçmadan onu tüketiyim diyorum olmadı.. :)
Mucizesinibekleyenacemianne gonulcelen ben nası bi delilik yaptıysam iki ay boyunca erzincan tulumu ezine peyniri yedim şarküteriden alınmış:) hiç aklıma gelmemişti peynirde dikkat etmek ama farkettiğim an bıraktım. Eski kaşarı da denicem pek sevmesem de🙈
deletedmom503 Melissargun Tatlım 5 hafta sonra zaten bebegin o kiloya ulasur simdi 2200 ise ve her hafta artik 250g almaya basliyor iyi dusun istersen😉😉😉
Melissargun deletedmom503 kilo almamasindan yani kilo alımının yavaslamasindan korkuyorum. Çünkü hiç iştahım yok su sıralar
GokceGenc Bn diyetle besleniyorum ve yediğim seyler cok sınırlı beyaz beynir sut meyve ama şekeri cok yuksek olan meyveler deil mesela muz kesinlikle yasak.. şeker ekmek asla yok.. yogurt ayran sebze et ve bakık bol salata ve sadece gunde 1 bardak sut ama bebişim maşallah kilosu iyi haftasydan bi kaç gun onde fakat bence cocuk ne olcaksa o oluo bizim yememizle ilgisi yok.. bnlar yeterli geliyor demekki..
Elcnerdgn Canım 36+6da doktor 2800dedi. Ve biraz kilo olarak minyon bir bebek sesi kilosu 1hafta geri cıkıyor cünkü. Ki bu zamana kadar hep sağlıklı bu arkadaşların yazdıklarının hepsini tükettim hep önde giden bebeğim son zamanda 1hafta geriledi yani az kilo almaya başladı. Geçen haftayla bu hafta arasında tam 200gr almış eğer yediklerimi sorarsan hemen söyliyim. Kırmızı et (kıyma özellikle) Üzüm Kasar Peynir Sabah akşam bir fincan süt Pekmez Sütlaç yaptım kendim her gün yedim Bide bu fındık ezmesi oluyor parcacıklı olanlardan ondan yedim sütle beraber birer kaşık Yada bazen sütle beraber cici bebe yedim Gün icersnde yemeklerimin Yanında öğle yemeğinde özellikle bir kase yoğurt tüketim ama evde kendimiz yapıyoruz yoğurdu bu arada