Kivircikkuala Gizeem45 Sağlıkla kucağına al kuzum benim 🙏🏻 Bende bekliyorum 4.gündeyim az az devam ediyor peçete koyuyorum ped takmak rahatsız ediyor zaten beni .1 saatte kontrol ediyorum az az gelmiş oluyor kahve . Test yaptım çıkmadı negatif çıktı ama sence yerleşme olabilir mi benimde
Gizeem45 Kivircikkuala Amin tesekkur ederim 🧡 Eger miktar ve renk olarak adetine benzemiyorsa olabilir kuzum bir kac gün sonra testi yenilerdim ben olsam 😇
bejanne00 Bende geçen ay 1 hafta gecikti bu ay 1 hafta erken oldu. Bitti adetim ama sol kasığım ağrıyor hala nedenini anlamadım belimde ağrıyor
bejanne00 Kivircikkuala geçen ay az gelip 3 gün sürdü bu ay 4 gün sürdü normal oldu hatta biraz yoğundu
Kivircikkuala Gizeem45 Asla regli gibi değil kuzum koyu kahve arada pembeli de oluyor tam diyorum gelecek sonra gelmiyor :) mesela WC girince böyle pıhtılı yapışkanlı şeyler çıkar adetli olunca onlar falan yok kuzum hiç :)))
Kivircikkuala Gizeem45 Yarın sağlık ocağına kan testi versem çıkar mı acaba beklesem mi bi kaç gün daha ben aslında diyorum ki hamileyim ama yine de emin olamıyorum aklımı karıştıran tek şey ilk gün ağrılı olmasıydı ve ben adet olucam diye ağrı kesici içtim sıcak su torbasıyla yattım inan ki acaba birşey olur mu bebiş varsa bile🥹
Gizeem45 Kivircikkuala Rabbim izin verdiyse hiç birsey olmaz kuzum bende ögrenmeden bir gün önce dip bucak temizlik yaptım koltukları çektim mutfak dolaplarını cam balkonu sildim belki kendimi yordugumdan geldi o lekede.. Şu an daha çok minik dün kesemizi yeni gördük 🤭 Lekelenmemin oldugu gün şans eseri test yapmıstım çift cizgi çıkınca kan verip 156 ile ögrenmiş oldum 😇 Bundan sonra dikkat et bir kaç gün sabah sağlık ocagımda kan verebilirsin dönüste de bir idrar testi alırsın için rahatlar 😇 Minigin seninledir insallah 🥰🧡😇
Mor_papatya_ Kivircikkuala Selam kzum benim de sen gibi şüphelerim var açıkçası 5 gündür süren kahverengi çamur gibi akıntım var. Sadece peçete ye ve birazda öde gelecek şekilde temmuz 15 te oldum hâlâ 9 gün var adetime ilk defa böyle lekelenme yaşadım dün de kırmızı geldi çok az sonra yine kahverengi 🙄 kanda çıkar mı bende yarın vermeyi düşünüyorum kan ? Adetim çok düzensiz olduğu için emin de olamıyorum 🙈😂
Gizeem45 Kivircikkuala yaa biraz daha bekle o zaman kuzum 2-3 gün gecsin üstünden inaallah pozitife döner 🤲
Kivircikkuala Gizeem45 İnşallah perşembe günü sağlık ocağına gidip kan vercem o zamana kadar kana çıksın diye beklemek için yoksa yarın bile giderdimmm
Hlyahsn Kivircikkuala been çocuk istemiyorum korkudan soruyorum insallah hamile değilim bebeğim daha çok küçük ve riskkim çok var
Kivircikkuala Hlyahsn Kuzum rabbim verdiyse vardır bi bildiği ama takdir Allah’ın ne desem bilemedim Allah gönlünüze göre versin bitanem
Nutelllaa Kivircikkuala sanmıyorum o zaman canım . adet oluyorsun büyük ihtimalle .rabbim bı sonraki ay seni güldürsün güzel haberler duy inşallah canım ❤️
Mayki Ben bildiğin adet olmuştum ama iki gün sürmüştü öyle olunca hiç umutlanmamıştım. Çok geç test yaptım 7 haftalıktı öğrendiğimde şimdi 13 olduk☺️Sadece akışına bırak test yapma ne kadar rahat olursan o kadar güzel sonuç alıyorsun