svydaikalb Kivircikkuala Benim de adetime bir hafta kala değişik vişnemsi kahve akıntı geldi hemen eczaneden test aldım ve silik çizgiyle karşılaştım gün gün diğer testleri yaptım en son kopkoyu çizgi çıkınca hastaneye gittik
svydaikalb Kivircikkuala Hiç bu tarz kanamanız olmuş muydu daha öncekinde belki daha artmamıştır hormon geç döllenmede oluyor
Kivircikkuala svydaikalb hayır kuzum hiç böyle olmadı anneme sordum anne böyle oldu diye hamilesindir ben öyle oldum hep dedi ama negatif görünce tamamen canım sıkıldı
Aystsn Kivircikkuala benimde 4 gün sürdü adet günümdü hatta adet olucakmış gibi bel karın kasık ağrısı varfı hafif adet olduğumu sandım hatta ilk gün pembemsi şekilde bi akıntı oldu daha sontaki 3 gün kahve rengi şeklinde lekelenme olarak devam etti normlde adetim böyle olmdığı için ve normalde 7 gün sürer 1 hafta sonrasına test yaptım ilk testim poitif ikinci testide yaptım emin olmak için oda negatifti sonra gidip kan vererek emin oldum 1 aylık gebelik vardı
Hlyahsn Kızlar benimde 2 gun sürdü adettim cok az bisey di 4 gününde yine az bisey geldi sizce niye boyle oluyor
Hale29 5,6 gün felan kala gördüm benmki tüp bebek 12 gün bekleme sürem vardı transfer sonrası dedim tedavi olumsuz oldu testmi yapsam zor tuttular megersem tutunma lekelenmesiymis
Nutelllaa Kivircikkuala normalde dolu dolu ped değiştirirdim .bugün 3. Gün bitti iki damla geldi ilk gün siyah pıhtı şeklinde gelmişti .devamı hala gelmedi .şaşkınım ilk defa başıma geldi sizce hamilelik olabilir mi gelen bı iki damla kanın rengi de kahverengiydi.boyle soru sormuştum iki gün sonra test yaptım kopkoyu oldu canım
Nutelllaa Kivircikkuala sanmıyorum o zaman canım . adet oluyorsun büyük ihtimalle .rabbim bı sonraki ay seni güldürsün güzel haberler duy inşallah canım ❤️
Hlyahsn Kivircikkuala been çocuk istemiyorum korkudan soruyorum insallah hamile değilim bebeğim daha çok küçük ve riskkim çok var
Gizeem45 Kivircikkuala adet günümde 3 gün boyunca peçeteye sildikçe gelen ve iç camasırım da hafif leke bırakıcak tarzda sadeece kahverengi lekelenmem oldu rengi degismedi hic hep açık kahve seklindeydi doktorum düsük olabilecegini söyledi fakat şükür ki yerleşme kanamasıymış 😇
Kivircikkuala Gizeem45 Sağlıkla kucağına al kuzum benim 🙏🏻 Bende bekliyorum 4.gündeyim az az devam ediyor peçete koyuyorum ped takmak rahatsız ediyor zaten beni .1 saatte kontrol ediyorum az az gelmiş oluyor kahve . Test yaptım çıkmadı negatif çıktı ama sence yerleşme olabilir mi benimde