seymaanurr Erkekte genelde yanılma payı olabiliyor bazen kordon ile pipi karışabiliyor birkaç arkadaşımda yaşandı ama daha haftanız erken bana net olarak 17 de söylediler 😂😂
Sermec27 Canım erkeğe benziyor sanki ama benim dikkatimi çeken başka bir şey oldu kız beni mazur gör ama en alttaki soldaki resimde sanki senin bebisin ağzında sigara var gibi çıkmış dikkat ettin mi 😁
Ayse0289 Sermec27 yaaa Evet Inanirmisin esimde ayni seyi soyledi 😂😂😂 sigara varmis gibi duruyor bizde Cok gulduk 🤣🤦🏻♀️
girl_boy_annesi Ayse0289 bence sizin ki erkek💙 benim bebişte çıkıntı vardı ama sizinki kadar çok dik değildi .kız bebelerde olduğu gibi yerede çok pareler değildi .anlayanlar erkek dedi 1-2 kişi kız dedi Rabbim nasip ederse oğlum olacak inşallah 🤲🏼🥰🥰
Ayse0289 girl_boy_annesi Evet Bende bikac kiside gordum ama benim bebisin cikintisi baya sivri duruyor 😂
Sermec27 girl_boy_annesi çocuk bu dünyanın çilesini içerde görmüş efkar basmış 😁 şaka bir yana maasallah çok tatlılar sağlıcakla doğmayı nasip etsin rabbim
Hallerimvarbenim Summerwine Ben özele gidiyorum canım o yüzden zorluk yaşamıyorum ama evet devlete gidenlerinde oldukça zordur tabi
Summerwine Hallerimvarbenim zaten sıkıntı bu işte maaşimizi almadan parası kesiliyor ama devlete gidemiyoruz.
hayallliiim Ayse0289 bana nub çin Rus takvimine göre hep kız dediler doktorda net dedi bakalım tuttumu aslı varmı bilmiyrm
hayallliiim Ayse0289 ama googlede bir sayfa var çin takvimiiii ile alakalı 30 kişiye yaptım neredeyse tuttu anlayamadım bana çok saçma geliyor bilimsel olarak çin takvimi ama tuttuda herkesde
Sermec27 Ayse0289 valla canım içerde tüttürmeye başlamış çocuk 😁🥰 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰