LittlePrincesmom Şuan itibariyle 39+0 olduk, ilk gebeliğim ama karnım hala aynı; düşme vs yok. Çoğu yerde de ilk gebeliği olan kadınların doğumdan birkaç hafta önce karnı düşer yazıyor, öyle mi gerçekten?
ipekveatlas LittlePrincesmom doğum günü düşen karnım sussjsldjdş oğlum kanala doğum yaptığım gün indi bu yüzden doğum anında bile bacakları midemdeudi sanki..
NurrrH LittlePrincesmom benim de karnım hiç düşmemişti, 38de aniden suyum geldi, normal doğum yaptım 🤓
Mehmet_fatma ipekveatlas yani doğum yaocaginiz gün çocuğu asada mı hissediyordunuz.ve kaç haftaliktiniz
LittlePrincesmom ipekveatlas içim rahatladı😂daha karnım düşmediği için bebeğin doğumu nasıl olacak diye düşünüp tedirgin oluyordum😂
Ezoo35 Ben de 39+0 oldum. Karnım düşmüş ama bebeğim kanala yerlesmemis. Doktor cumaya sezaryan günü verdi ama ben normal istiyorum 🥸
LittlePrincesmom Minikoanne umarım hayırlısıyla hemen düşer, çünküo kadar çok beklemek sıkıntılı olabilir
Mehmet_fatma ipekveatlas neler hisetinis o an .bende 41+1 olarak beklemedeyim bana dün suni verilcekti hiç acilmam olmadığı için kabul etmedim.ama bugün baya asada hissediyorum ara Arada sancılarım var
ipekveatlas Mehmet_fatma canım kanala indiğini hissettiğimi hatırlamıyorum suni sancı aldığım icin cok zor anlar yaşadım gözüm hic biseyi görmüyodu maalesef
sedamhc 37+6 olduk kızlar karnım düşmedi henüz, doğum olması için düşmesi sart mı doktorum yavastan kanala inmeye baslamiş demişti catı muaynesi oldum dün 1 cm acıklık var dedi göbegim aynı ama hatta göre sen normalden sezaryen ie dönersin diyorlar.. cocuk su an hareket ettikce alt tarafım adet sancısı gibi yanıyor tırsıyorum vakit geldi mi diye
LittlePrincesmom sedamhc hayırlısı olsun 🌸ama korkma, erken doğum olmayacak Allah’ın izniyle. İnşallah her şey yolunda gider🍀
Tspdm Bende bunla ilgili baslik actm az once bende tam 39 oluyorum. Karnin hala yukarda daha senn dogumuna cok var diyip duruyolar. Top gbi karnim zaten ya karnimiz dusmeden dogumumuz gelemiyormu normal dogum???
LittlePrincesmom Tspdm hiç bilmiyorum, bana da insanlar sürekli; daha var, henüz doğumun olmaz, bakayım karnına aaa daha yukarıda doğuma biraz daha var diyip duruyorlar, canımı sıkıyorlar
Tspdm LittlePrincesmom benimde morelim bozuluyo normal dogumu cok istiyorum son 1 haftam gelmezse bebegin kilosuda var diye sezeryan olucak 1 haftam kaldi gobek dusmedi gelmez diye dusunuyo herkes