Havisinannesi2023 İlk hamilelikten önce çıkmıştı canım. 4 ay uğraştım. Cildiyeye gidiyordum her hafta kriyoterapi işlemi var onu yaptırıyordum. Azalıyordu ama tedavi bittikten sonra tekrar çıkıyordu. Bunun yanında krem tedavisi uygulandı. O da çok fena cildimi tahriş etti, ondan sonra da tekrarladı. En son çare kadın doğum uzmanına yaktırdım. Benim vajinamın içinde de vardı. Yaktırmadan sonra bir süre iyi gibiydi ama daha fazla olarak tekrarladı. (Yakılan noktada çıkmıyor diğer yerlerde çıkıyor bu arada) En son başka bir rahatsızlığım için D vitamini ilacı kullanıyordum, onu kullandığım sırada ilginç bir şekilde kayboldular. Ben o ilaca bağlıyorum. Çünkü siğiller bağışıklık düşük olduğu zaman çoğalıyor. D vitamini de bağışıklığı güçlendirdiği için etkili oldu. Ancak hamileliğimin 3.ayında aniden tekrar çıktılar o da hamilelikte bağışıklık düştüğü için sanırım. Şimdi de D vitamini takviyesi kullanıyorum. Umarım işe yarar. Kadın doğum doktorum kesinlikle normal doğum yapamazsın sezaryen olur dedi.