Medine_38 uraz_ve_annesi- pazartesi 38 hafta olucam çatı muayenesi yapacak doktor doğumu tetikliyor diyorlar bilgisi olan var mı
Glbn34 uraz_ve_annesi- Olmadım valla doktorum birdaha gel demedi. Doğumunu beklicez dedi. Özel muayenesi var doktorumun eğer sancın olur suyun gelir kendinde tuhaflik hissedersin hemen hastaneye git dedi. Catı muayenesinden bahsetmedi hiç
uraz_ve_annesi- Medine_38 banada doktorum 37 - 38 gibi yaparım demişti pazartesi benimde kontrolüm var 37+6 oluyorum yapar mı bilemiyorum yapsa artıkta kurtulsam stresinden 😬
Medine_38 Birde cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor yasak yok dedi doktor ilişkiye giren var mi ne sıklıkla giriyor
Glbn34 Medine_38 Bende duydum onu canım. Biz düzenli sekilde giriyoruz canım iliskiye. Haftada 3 bazen 4 kere
uraz_ve_annesi- Glbn34 nst içinde mi çağırmıyor ben 34. Haftadan beri her hafta gidiyorum nstye giriyorum
Glbn34 Kahvesever ayy zor durum ama ya insallah en guzel en hafif sekilde atlatir herkes dogumlarini🙏🏻
Medine_38 uraz_ve_annesi- ay hadi inşallah bende pazartesi tam 38 oluyorum hayırla kurtulalım inşallah
Glbn34 elifbzdmr28 her doktor bir olmuyor benimki biraz rahat mi diye dusunmuyo degilim valla🙂 ama guveniyorumda bir yandan 🙈😁
Tueaksy Evet dönerken kalkarken falan ağrı yada sızı oluyo ben 38+2 oldum an itibariyle ve yürümekte zorlanıyorum bayağı aşağıya indi belli büyük ihtimal kanala giriş yaptı 🤣 ama bugün çok kotuyum yürümekte baya zorlanıyorum yani 😔
Glbn34 Tueaksy Bebişinizin gelmesine az kaldı desenize🙂 gun gectikce agirlasiyoruz valla Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah🙏🏻🌺
Glbn34 uraz_ve_annesi- valla cagirmadi hic cagirmiyorda. Bebeğin hareketlerini takip et dedi ters giden birsey hissedersen hastaneye git dedi. Duruma gore bana haber vericekler ben gelicem merak etme dedi🙄🙈🙂
Glbn34 Aysaveminik yaa hadi insallah hayirlisiyla kurtul insallah canimm🙏🏻🌺 saglikla kucagina al bebişini🙏🏻🙏🏻
Glbn34 Medine_38 Şuan itibariyle 38 haftalığım. Geri cekilmeli sekilde giriyoruz ne kadar koruyor bilemiyorum gerci bu yontem😁 bu saatten sonra korunmamiza gerek yok sanirim tam bi bilgim yok iliskiyle alakali dogumun kolayligina ama duydum tabii boyle bisey
uraz_ve_annesi- Glbn34 benimki, mi çok pimpirikli ne 31de başladık nstye 😂 bu hafta azaldı, sanki hareketleri ama daha sert vuruyor acımıyor 😂
Tueaksy Glbn34 evet 12 günümüz kaldı 🥰 doğum yapmaktan hiç korkmuyodum ama zaman daraldikca bı korku sardi 😆
uraz_ve_annesi- Glbn34 benimkide doğumla ilgili falan hiçbir şey söylemiyor normal sezaryen vs ben konuyu açınca sen onları boşver kendini şartlandırma normal veya sezaryen diye tek bir şeye bakarak karar veremeyiz bebeğini büyüt diyor 😂