Begumhan Ayaklarim bir deve toynagiydi adeta, maden suyu ve tuzu kestim sukur insan kiligina geri dondum sekeri de azaltip bol su icmek, cok ayakta kalmamak ve ayaklari kalp hizasindan yukari uzatmak en iyisi
Ahsenmom Betusgani aynı dertten bende muzdaribim, Allah tan sadece ayaklarım, ellerim yuzum şişmedi Yastık koyup yükseltince iyi oluyordu şimdi oda fayda etmemeye başladı 🥺
Betusgani Ahsenmom Hafta ilerledikçe ve ağırlaştıkca hicbir sey fayda etmiyor maalesef 😔 ilk kurban bayramında başladı o gün bu gündür ne yapsam evet bu işe yarıyor diyemedim anlık rahatlıyorum sonrası yine hüsran 😩
Ahsenmom Betusgani aynen kesinlikle Benimde aynı maalesef 🤷 geçmiş olsun sonucu güzel olcak inşallah az daha sabır 🌸
Betusgani Ahsenmom İnsaAllah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı, bu zamanlar unutulur 🐣😍 siz kaç haftalıksınız
Doga_deniz Barlasinannesi Kendime şiş diyodum bu fotoyu görene kadar 😱 Allah yardımcınız olsun sıcaklarda resmen acıyo şiş ayak özellikle çok zor
Betusgani Ahsenmom benimde ilk o zamanlar başladı, şimdiden sıfır tuza indirmeni tavsiye ederim, ben pek dikkat etmedim 🤷🏻♀️🥲
Melisfatma Bana doktorum varis çorabı giy dedi her sabah uyandığım gibi giyip yatarken çıkarıyorum sıcaklarda çok zor oluyo ama ayaklarımın şişliği hafifledi o yüzden katlanıyorum tavsiye ederim onun haricinde hiçbir çözüm yok😔
Betusgani Melisfatma biri daha yazmıştı burda çorap giymekte buldum çözümü diye ama sıcaklarda nasıl giyilir ki 😩
Melisfatma Betusgani bir süre sonra alışıyor insan giymediğim günlerde ayaklarım daha çok şişiyor uyuşuk uyuşuk oluyor
Betusgani Kkkrks maalesef pek dikkat etmiyorum ama normalde de çok tuzlu yiyen biri değilim lakin tamamen kesmem lazım anlaşılan 🙄 suda hayatımda hiç içmediğim kadar içiyorum
Betusgani Melisfatma pazartesi kontrol de tekrar sorayım olmadı bende alırım bi varis çorabı napalim bi şekilde giyeceğiz 😩