Betusgani Hanımlar ne yapsam fayda etmiyor bugün daha da arttı sanki, sizler neler yapıyorsunuz ? Tuzlu, buzlu soğuk su, masaj, ayakların altına yastık koyup dinlenme vs. fayda etmiyor artık. Ellerimde de var, acıyorlar artık 😩😔
Barlasinannesi Betusgani benim ayaklarımı ellerimi görenler Halime ağlıyor çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir süreç bende ne yaptıysam geçmedi
Meshra_15 Betusgani bol su için maden suyu icmeyin tuz ve şeker tüketmeyin kendinizi yormayın kaçıncı haftanizdasiniz
annebebek6748 Betusgani bende davul gibi oldum ellerimde ayaklarimda ayni ozellikle sabahlari uyaninca parmaklarimi kapatamiyorum bile. Boyle gitcek galiba
Betusgani Barlasinannesi Bugün arkadaşım geldi resmen dalga geçti, çünkü çok kemikli bi insandım böyle el ayak şişmiş görünce haliyle 😂 valla ağlanacak halime gülüyorum, son 23 gün sabredemiyorum artık 😩 Hamilelikte en çok ödem zorluyormuş 🥲
silahatun Meshra_15 maden suyunu da ya Beypazarı ya da Kızılayın erzincan olanını diyorlar, piyasada Kızılay maden suyunun çoğu afyonkarahisar ve tuz oranı yüksek dikkat edin
Kbraylmz1 Barlasinannesi Allah yardımcın olsun canım bende hiç ödem şişme falan olmamıştı sezeryandan sonra verilen Demir serumu bende alerji yaptı aynı senin gibi olmuştum belki daha fazlası bile olabilir ayaklarımın üstüne basamıyordum
Doga_deniz Barlasinannesi Kendime şiş diyodum bu fotoyu görene kadar 😱 Allah yardımcınız olsun sıcaklarda resmen acıyo şiş ayak özellikle çok zor
Betusgani annebebek6748 aynı bende öyleyim kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bir şey tutamıyorum, ayaklar neyse de eller çok can yakıyor 🥺
Barlasinannesi Betusgani ben çok çektim canım Ayakkabı çorap hiç bişey olmuyor yürürken zorlanıyorum bakalım bi sağ Salim doğum yapalım da hepsi geçecek
Meshra_15 silahatun evet canm dikkat etmek lazım tuz oranı fazla olanlara bide zateb normalfr Dr bu sıcaklarda ödem oluyor hamileyken hele ki son aylardaysak kacinolmaz
BurcuMusti3107 Betusgani benimde öyle özellikle ayaklarım ve sabah uyandığım zaman ayaklarıma basamıyorum çok acıyor birde ellerimi açıp kapatınca eklem yerleri ağırıyor doktora sormuştum ben çok normal olması ödemden oluyor demişti
Betusgani Barlasinannesi az kaldı az İnsaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebisleri de bu zamanları unuturuz 🤲🏼🌷
BurcuMusti3107 Betusgani anne olmanın zorluklarından biri daha bu günlerde geçicek inşallah sağlıklı olsunlar da biz her acıya katlanırız 🥰🥰