QUEEN088 Biranneikibebek_ Gebeyiz azcık kalp kırmasak o kadar güzel olurki,Buraya kafamız dağılsın,bebeğimiz için bişeyler katkıda bulunmak öğrenmek için katılıyoruz.Böyle durumlar olurken insan istemsizce kalpi kırılıyor.
Biranneikibebek_ QUEEN088 maalesef eskiden yardımlaşma muhabbet daha samimaneydi gerçekten şimdi bir şey yazsan linçleyecekler diye bekliyor insan 😀
Asasasas QUEEN088 kesinlikle eskiden çok daha huzurluydu buralar 🥰 hani ninelerimiz dedelerimiz der ya eskiden böyle miydi diye ahahah ama cidden böyle değildi yani ne diyebilirim ki 😂😅
QUEEN088 Biranneikibebek_ Yani)öylen ne desen haklısın)Allahım fesat insanlardan uzak eylesin ne diyeyimki😂
minikturtam1 Biranneikibebek_ 3 yilin sonunda tüp bebekle 24 haftalik hamileyim cok sükür. Daha öncesinde gebelik için çabaladıgımdan burdaydim. Suanda gebelik için devam ediyorum.
Derya Biranneikibebek_ evet hamileliğimin başından beri yapıyorum doğumdan sonra biraz ara verdim şimdi devam ediyorum🍀
Biranneikibebek_ Derya bizim zamanımızda moderatör ararlardı duyuru vs yapılırdı şimdi yok sanırım ama ben yapabileceğim bir şey değildi buralar çok değilmiş özellikle mesaj kısmı ben hala özelden nasıl mesaj atacağım çözemedim desem😀
Derya Biranneikibebek_ gahaha mesaj atmak istediğiniz kişinin profiline girip sağdaki üç noktadan atabilirsiniz🌸
nevzatbaskomser Biranneikibebek_ 26 kasım 2017den beri burdayım. Demirbaş listene ekleyin beni lütfen
Yaseminturan_ Biranneikibebek_ 22 Eylül 2019 dan beri :) 12.03.2020 de oğlumu doğurdum suan 10+2 haftalık hamileyim yeniden buralardayım🌼