Udemet tazecikannee ilk öğrendiğimde adetime 10gün vardı 2.45 çıkmıştı 2gün sonra 4.3 olmuştu adetim geçince 1000i geçmişti doktorlar zaten 1000i geçmeden kese görünmez diyordu erken gidilse de ultrasondan görünmüyormuş o yüzden bekletiyorlar
Udemet Dilaraglr evet benim arkadaşımın da öyle olmuştu rahim arkada olduğu için zor görünüyormuş alttan kontrol etmişti uzun bir süre karından görememişti
Gulkpsz tazecikannee 31 33 günde regl oluyorum. Regl olmam gereken günde 40 ile öğrenmiştim muhtemelen yeni bir gebelikti
KumsAlyaa Aylin355 benimde betam 5+3 te 15000 den büyük çıktı da tek kese gözüktü ondan merak ettim acaba benimki de mi iri olacak 😳
Aylin355 KumsAlyaa benimde tek kese dün kontrole gittim doktor bebeğimiz normale göre iri dedi ama bekliyordum bunu, seninde ailen eşinin ailesi vs daha uzun iriyse öyle oluyor
seda55seda Ben öğrendiğimde yani 03,08 de 1797 idi kese gözükmedi pazartesi bir daha gitçem gözükürmü bilmiyorum kaç haftalık oluyor onuda bilmiyorım
dgnadl Minik1Civciv kalp atışını 6+4 de gittik doktora ama benim kendi prensibim 20 hafta olmadan kalp atışı dinletmiyorum dedi doktor sadece kalp atışını gösterdi keseyi de 4+4 de gördük 🌸