Annesihemsire Seb şimdi 23+3 günlük işte başlarda kanamam oldu yine hep ama şimdi çok şükür herşey yolunda. Tabi ben hala korku içindeyim her an bişey olacak korkusu yaşıyorum.
ozgeozcan Seb iki gün sonra 71.43 çıktı bi daha da baktırmadım 5+4 haftalıkken keseyi gördük 6+3 de kalp atışı dinledik şu an 16+5 haftalığız oğlum olacak 🫶
ozgurum10 27 idi değerim dış gebelikte süphelenildi ama değerler düzenli artınca şüphe kalmadı 🧚♀️pozitif denmesi için 25 ve üstü olması gerekiyormuş bize tam pozitif de denmemisti değerler arttıkça emin olduk
Haticeyasaaa Ben 4+1 de öğrendim beta değeri 165 çıkmıştı. Bu gün tam 5 haftalık… haftaya ultrason için kontrolüm var.
Dilaraglr Minik1Civciv Benim 8+4 hâlâ karnımdan görülmüyor , vajinal ultrasonla kalp atışı da duyuldu , bebeği de görebildik. Rahmin geride olabilir gibi çeşitli şeyler söyledi doktorum .
Udemet Dilaraglr evet benim arkadaşımın da öyle olmuştu rahim arkada olduğu için zor görünüyormuş alttan kontrol etmişti uzun bir süre karından görememişti
Haticeyasaaa Tansu15 Amin canım sende sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın inşallah.Bu yolda beraber sayılırız 🤗
Dilaraglr 2baybannesi Tam olarak ters olup olmadığını bilmiyorum ama bazı kadınlarda böyle olabiliyormuş 8+4 üm karnımdan kese bile görünmüyor Vajinal ultrasonda çok şükür bebeği de gördük.kalp atışını da dinledik
Honeyballl tazecikannee ilk öğrendiğim de 83′tü sonra tekrar test istediler yaptırdım 🤣 doktor her testi istemiş ama beta istemeyi unutmuş sonra tekrar kan verdim 🤣 o zaman da 1500 lere çıkmıştı. Şimdi 15+1 iz çok şükür 🤗🤗 Rabb’im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn 💙🧿🤗🍀🌸