Kleopatra- KudurtmaMakinesi2 Yok yine hata verdi çatladım meraktan ne diye tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor 😂
Kleopatra- KudurtmaMakinesi2 Resmen spamlar kraliçesi olarak tarihe geçmişsin bacım inşallah buna bulaşmazlar 😂😂
Kleopatra- KudurtmaMakinesi2 Etiket yapsana beni bir çok merak ettim ne demiş ne yazmış. Tuhaf insanlar ya şikayet edip birde dedikonu yapması tam tuhaf 😂
Kleopatra- iki_tospik_annesii Epidural mı spinal mı memnun kaldın mı. Birde ben şeyi çok merak ediyorum sezeryan sonrası korse kullandın mı canım ben 16 kilo almışım nasıl verecem onu düşünüyorum. 😂
iki_tospik_annesii Kleopatra- Kız belden uyuşma işte 😅😅 evet 2 doğumundan da memnunum 1 özel de 2 ci devlette oldum ikiside gayet güzel geçti 😊 korse faln kullanmadım walla 😁 canımın kıymetini bilmiyorum
Pamuk_gibi_elleri iki_tospik_annesii canım çocuk filan derken hayat koşuşturması derken uzaklaştım burdan ayyy sizi çok özledim😍😍 sen özledin mi kızzz beniii 😂😂
iki_tospik_annesii Pamuk_gibi_elleri Uzaklaşmak ne kız sürğün ettin kendini 😔 çok özledim walla seni 🥺 senden sonra ne aksiyonlar oldu bende bir bilsen 😂🤣
Pamuk_gibi_elleri iki_tospik_annesii boşuna ateş demiyorum sana 😂😂😂ne yapalım nerden başlasan acaba anlat çabuk en önemlileri😂😂 benden sana gelsin ilk haber😂tesettüre girdim bende 😍😄
iki_tospik_annesii Pamuk_gibi_elleri Benimde sana haberim war kaynanam gildwyim hala 😅😅😅 yaaaa çok sevindim canım 😍😍😍
Pamuk_gibi_elleri iki_tospik_annesii sen dahamı ordasın yuuuhhhhhh😂😂😂😂şaka mı yapıyon 😂😂😂😂 ceren yok ortada