Armess_loya Pamuk_gibi_elleri memnum oldum canım ben PinkRo… Eski üyeyim daha öncesinden hatırlamıyorum yazışmamızı🙃🌸
Pamuk_gibi_elleri iki_tospik_annesii canım çocuk filan derken hayat koşuşturması derken uzaklaştım burdan ayyy sizi çok özledim😍😍 sen özledin mi kızzz beniii 😂😂
iki_tospik_annesii Kleopatra- Selam sen aramıza yeni katıldın galiba bi kaç gündür postlarda görüyorum seni 😊
Kleopatra- iki_tospik_annesii Evet yeniyim.:) ilk indirdiğimde postlarda olacağımı hiç düşünmüyordum ama samimi bir ortam olunca kendimi içinde buldum 😂
Azizinannesi2 KudurtmaMakinesi2 kız sen içimi mi okuyorsun öyle bende şey dedim kudurtma makinası ayağınıza geldi haggnimmmm 😂😂
iki_tospik_annesii Kleopatra- Ooo girmişsin bir kere içimize daha da kopmazsın burdan 😅😅 hamile misin
Kleopatra- iki_tospik_annesii Evet 31 haftalık oldum bugün ilk bebişim :) Daha çıkmam vallahi post post geziyorum her dakika 😂😂
iki_tospik_annesii Kleopatra- Maşallah cnm ☺️ Benim de 2 oglum war biri 2 yaş 3 aylık diğeri 6 ay 23 günlük 😍