Krizantemm ssa239688 inşaallah. Beklemek gerçekten zor yaşamayan bilmez. Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
KumsAlyaa ssa239688 Valla canım doktorum aşırı iyi ve ünlü bir doktor hareketlilik morfoloji çok kötüydü bizimde 1 ay eşim bu ilacı kullandı sabah akşam düzenli tahlil bile vermedik yani toplam 60 paket kullandı hamileyim çok şükür 2 kere aşılama yaptırdım olmadı şuan doğal yolla oldu çok şükür Rabbime isteyen herkese nasip etsin tez vakitte sanada inş en yakın zamanda nasip olur
Pitircikk ssa239688 stres yapıp kafana takma diyeceğim ama yine de takacaksın biliyorum. Kafanı dağıtacak hobi edinmeye çalış. Hiçbir problem yokken ne eşimde ne de bende tam 3 sene çocuğumuz olmadı. Denemediğim şey kalmadı rahim filmi vs de temiz çıktı. Aşılama oldum o da tutmadı ve sonuç tüp bebekle hamile kaldım. Oğlum 2 yaşına yaklaşırken korunmayı bıraktık nasıl olsa tutmaz biz de 1 sene sonra dondurulmuş embriyo transferi yaptırırız diye düşünüyorduk 4. Ay hamile olduğumu öğrendim. Yani gerçekten hiç hiç düşünmemek gerekiyormuş bunu anladım. Lütfen elinden geldiğince kafanı dağıtmaya çalış
ssa239688 Pitircikk ay ne kadar guzel ya maşallahh Allah onlara uzun ömür versin darısı başıma nssıl atacağım aklımdan bilmiyorum ama inş çok bekletmez bizi
Pitircikk ssa239688 inşaallah Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda güzel bebiş haberleri almanızı nasip eder 💕 kafa dağıtmak oyalanmak için mesela sudoku olur, mandala olur, örgü olur bunlara vakit harcayınca çok aklına getirmezsin belki ❤️
Mamimami ssa239688 benimde sürekli adete az kala sağ kasığımda ağrı oluşuyor ve sağ bacağıma vuruyor . Üzülmeyin daha kısmet olmadı demek ki bı sorun yokmuş sonucta
ssa239688 Mamimami bende bebek denemeye basladıktan sonra oluşan bişi oldu o bide sağda dermoid kistim varmış ondsn kaynaklımı acaba diue düşünüyorum
Buseyvz7 ssa239688 bence rahim filmi çektirin tıkanıklık varsa bile ilaç sayesinde açılıyor hem de bir sorun olup olmadığını ögrenmiş olursun bende yaptırdım çok şükür bi sorun yoktu ama benimde olmuyordu polikistim olduğunu ögrendim ama rahim filmini çektirdikten 6 ay sonra hamile oldugumu ögrendim korkma ve kendine aşırı stres yapma bende yaptım neden olmuyo diye sonra dedim ki demekki zamanı var Rabbim tez zamanda evlat sahibi olmamı nasip etsin diye çok dua ettim hiç beklemedin anda süpriz gibi giriyo hayatına ve ben şuan 10+1 haftalık hamileyim rabbim tez zamanda sana anne olmayı nasip etsin. Ama kesinlikle piskolojik olsun çevreden gelen çocuk ne zaman vsvs şeyleri hiç kafana takıp kendinizi strese sokmayın elbet olur ♥️
Senagg ssa239688 yaa maalesef bu klomen gerçekten düzenli adet gören ve yumurtlayan kadınlarda çok sıkıntı yapıyormuş. Doktorum klomen şansı artırmaz hatta düzenli adet görenlerde oluşan yumurtanın yapısını şeklini bile bozar dedi. Dermoid kistim evet batma gibi ağrı yapıyordu. Yani sol kasığımda hep bir batma hissi oluyordu hamilelik belirtisi sandım her ay ama kistmiş yani 🙄 bir de tavsiyem adetinle beraber soğan kürü yapmaya başla. Ben rahim filminden önceki ay yaptım. Ve o kadar kolay geçti ki adetim anlatamam o kadar ağrısız. Ben hamile olmadığımdan emin olduğum için adetten 2 3 gün önce yapmaya başlamıştım.gebe olmadığına emin ol ve yumurtlama zamanına kadar iç soğan suyunu 💜 inşallah herşey herkes için kolay ve güzel olur hayırlısı ile 🤲🏼
ssa239688 Senagg çok teşekkür ederim denicem inş dermoid kistiniz kaç cm di 1.5 cm miş benim hamile kalmama engelse diye endişe duyuyorum gerçi dr engel olmsz dedi ama 🥹
ErhanKubra ssa239688 bugün eşimde aynı sorun olduğunu öğrendik bizimde 1 yıldan fazladır olmuyor oldu bi defa kalbi durdu 7 aydır olmuyor ne yapacağımı bende bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
Senagg ssa239688 2.5 cm 5 ve sonrası sıkıntı oluşturuyormuş. İnşallah sağlık ve kolaylıkla hallolur süreçlerşmiz🤲🏼❣️
ErhanKubra ssa239688 teşekkür ederim canım amin amin inşallah eşimde 3. Derecede varikosel teşhisi konuldu ameliyat olması gerekiyor 😔
ssa239688 ErhanKubra benim tanıdıgım biriside eşinde varikosel vardı ameliyattan 6 ay sonra kız hamile kaldı sadece aklıma gelen bir örnek bir hiçbir zamsn ümit kesmeyelim
Senagg ErhanKubra merhabalar. Benim de eşime 2 taraflı varikosel teşhisi konuldu özel hastane de ameliyat dendi. Hemen ameliyat dendiği için emin olmak adına 3 farklı hastanede şehir hastanesi ve tıp fakültesi dahil gittik ve öyle bir durumun söz konusu olmadığı söylendi 🤷🏻♀️ size naçizane tavsiyem tek doktorla kalmayın. Sağlıklı günlere inşallah 🤲🏼