Merhaba kızlar esımle 3 yıldır evliyiz 1 yıldır da korunmuyoruz ona ragmen cocuk sahibi olamadık ovülasyon testı denedim ılk aylarda ıse yaramadı bu arada reglim düzenli. Bır kaç ay sonradan doktora gıttım yumurta takıbı yaptırdım falan oluşuyor çatlıyor sıkıntı yok dendı sadece sag yumurtalıkta dermoıd kist varms ama bır engelı yok dedı dr. Reglım bıraz sancılı gecıypr ve sag kasıgımda daha cok agrı hissediyorum bunun neyle ilgisi oldugunu bilmiyorum benımle bırlıkte eşimde üroloji ye gıttı sperm testı verdi ileri hareket 12 sperm sayısı 20 milyon 5 milyon gibi rakamlar… vitamin verip 2 ay ıc olur senın cocugun demıs yıne olmadıı.. son cagre bugum doktora gıttım rahım filmi istedim ne hikmetse doktor yaptrmamı ıstemıyor genelde yumurta gelisemiyorsa veya regl gecıkmesı gıbı durumlarda yapıyorsuz dedı eşinin sonuçları düşük tekrardan bi o gitsin dedi. Cok aradayım hıc çocuğumuz olmayacak mı korkusu var içimdr huzursuzum mutsuzum.. rahım filmi çekilmesem mi sizce eşimin sonuçlarına göre mı hareket etsem ama sag kasıktada arada agrım var ya bısı varsa endısesı lutfen bana yardımcı olun kımseye anlatamıyorum ıcımde yaşıyorum aşılama olurmu falan dedım doktora onada sıcak bakmayıp en son aşamalardan bırısı dedi..