payidar Kızlar aşırı gerginim fazlasıyla üzgün. Şuan kanlı bir akıntı gördüm vajinamın icinde ama akmayan düşük mü yapıyorum acaba? Sancım falanda yok doktora gitmek icin sabahı bekliyorum 😭
Asilinannesi payidar ilk kez duyuyorum bu durumu acilen doktora gidin zaman kaybetmeyin ve kaç haftalıksınız
Yasemindemirtas payidar ultrason yokmu acaba. Bence vakit kaybetmeden acilde ultrason olan yakın bi hastaneye git canım :(
Tiredmother Nasıl vajinanın içindeki akıntıyı gördün canm şaştım kaldım, neye göre serum taktılar ki bakmadan, ne serumu olduğunu sor zarar verecek bi şey olmasın. Vajinal ultrasonla bakıyolar böyle durumlarda ama bakmamalarına şaşırdım
payidar Tiredmother özele geldim sözde .. peçeteyi bastırdım bulastı ama akmıyor kadın doğum dktoru bile yok ..
Tiredmother payidar canm imkanın varsa git başka hastaneye ya da devlete biraz sert davranırlar ama ne var ne yok söylerler ihmale gelmez böyle işler
payidar Tiredmother ağrım hafif kanamam durmuş sayılır yarına erkenden doktora gideceğim eşim burda değil kayınvalidemle gittim keskd eşim olsaydı tüm hastaneleri gezebilseydiö. Rabbim hepimizin mekeklerini korusun 😔
Sevincasut 5.3 haftada devam etmeyen kanama yerleşme kanaması olabilir bu haftalarda kasıklarda adet olacakmış gbi Ağrı'da normal kötü düşünmeyin daha küçük olduğu için bazen bu haftalarda usg de de gözükmeyebilir yani kanama devam etmiyorsa endişelenmeyin biraz bekleyip kese ve kalp atışını görünce rahatlarsınız inaşşşah
payidar Kızlar kesem haftama göre güzel büyümüş bebeği görmek için erken zaten. Kesemde bozulma yok kese etrafında kanama alanı yokmuş. Doktor şimdilik hersey yolunda haftaya bugün tekrar kontrole gidecem. Her kanama düşük tehlikesi demek değil ama yinede kasık bel ağrım ve gördüğüm lekelenme yüzünden riske atmayarak progestan yazdı. Vajinal kullanacağım kızlar. Umarım kesenin düzgün ve kanama alanı olmaması iyi bir sey olup bebeğime bir sey olmaz 🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kavusalım meleklerimize inşaAllah güzel anneler ❤️😘