Elif_3434 Yasemibrahim muayene ücreti 240 tl. Doğum ücretini söylemediler gidince öğrenirim. Bende 27. Haftadayım Oğuz bey gerçekten işinin uzmanı çok tatlı bir doktor 🤍
Yasemibrahim Elif_3434 bende perşembe yada cuma gidicem canım bilgede oldum muaneye ücretsiz muane için Asya ya gel dedi saolsun oraya gtcem sana zahmet dogum ücreti ve nst yide sorarmısın birde bilgede nsty para veriyomuydun acaba
Elif_3434 Yasemibrahim evet henüz vermedim ama nst ücreti 20 tl alınıyormuş diye biliyorum Bilge de .
Yasemibrahim Minik1Civciv bilge hastanesindeki güzeldi 13 haftadan Sonra her gitmeme renkli resmini verdi ama simdi asyadaki için daha güzel ultrasonu yeni dedi canım
Minik1Civciv Yasemibrahim ya gerçekten mi ben yeni makine olsun istiyorum eskiler hiç güzel değil kese olduğunu bile göremiyorlar vajinal bakmak istiyorlar bir de net bir şey belli olmuyor
Yasemibrahim Minik1Civciv oguz bey bizzat kendi dedi canım bakalım cuma günü gtcem bende insallah merak ediyorum nasıl bi hastane hic gitmedim cok önünden gectim ama bilemiyorum bakalım 😁
Minik1Civciv Sen kaç haftalıkken keseyi gördün canım bugün kan verdim beta 908 ve 5 haftalık oldum bugün Yasemibrahim
Yasemibrahim Minik1Civciv ben zaten 5+5 de ögrendim hamile oldugumu plansız bi gebelikti süprz oldu bizede 😁 6+3 de gördüm suan 28+ 5 oldum canım ❤️ ekimde dogum insallah
Dilanazad Bende çağla hanıma gidiyorm çok iyi güzel ilgileniyor bebeğin herd detayını gosterıyor muayene ücreti sigortalı 190 sigortasız. 250 doğum ücretini de zam gelmeden önce sordum 4000 normal 4700 sezeryan
Minik1Civciv Yasemibrahim ben de bugün 5 haftalık oldum canım dün kan verdim 908 salı günü doktora gideceğim sence keseyi görür müyüm
Omerva Elif_3434 benim kardeşimin eşi geçen sene orda doğum yaptı ebru hanımdı doktoru sezaryen oldu 4000 TL ödedik hastane çok iyi diyemem ama doktorumuz çok iyiydi şimdi bende ona gidiyorum
Omerva Yasemibrahim ebru hoca kendine klinik açtı orda muayene alıyor 250 TL muayenesi ama doğum için henüz konuşmadık çünkü ssvd düşünüyorum eğer olursa fiyat farklı oluyormuş o yüzden bilmiyorum