irem_ctn7 Fatma-onal Eşime bende demiştim çareyi aktarda buldu gitti kurusunu aldı iş görüyor tavsiye ederim 😅😅
Fatma-onal irem_ctn7 yok ben kendim dalından koparıp kabuğuyla yicem hahahhah öyle psikopatça istiyorum 😂
-Rapunzel- _papatyam7 bunu ben de aşırı istiyorum düşündükçe ağzım sulanıyor yutkunuyorum o kadar çok canım istiyor ki ama ben de bulamadım hala 😔
ZeyTa İlk günden beri poğaça ve simit aseriyorum deli gibi de yiyorum gece gündüz Allah’tan kilo almadım ona rağmen 😂
balkizinbebegii ZeyTa bende de bu aralar acayip simit yeme isteği var. Yiyorum da ama ben kilo da alırım 🥲🥲
seda2209 2nmr hayatımda hiç içmediğim ve nefret ettiğim şey alkoldur deli gibi rakı aşeriyorum. Eşim hep dalga geçiyor tadını bilmediğin şeyi nasıl aşeriyosn diye kskxms
anne_mi_oluyorum 2nmr burger king chicken royal menu. Normalde asla yiyemem midemi bulandiriyordu. Tovbeler olsun 2 menu yedim 🥲
Aysenurkacarr123 Fatma-onal yaaa bende ama bulamadık tatile gıttıgımde agaclarda vardı haram diye koparıp yiyemedim hala mandalina sayıklıyorum🤦♀️
Aysenurkacarr123 Altın aşerdım saatlerce aglamısımdır çeyrek altın yenisi olcak bıde ben gidip alıcam eski olmaz dıye saatlerce agladım 😂