emirtosveannesi 2nmr parktaki ağaçlar çiçek açmıştı okadar çok yemek istedim ki o çiçeklerden ama eşim izin vermedj😭
Nsrn1 2nmr bir gün eve gelirken minibüste bir anda aklıma cips ve kola gelmişti ve minibüsten inince resmen koşar adımlarla markete girip cips ve kolaya sarılarak çıkmıştım marketten 😂 başka bir şey aşermedim 34 haftadır 😄
PrensesAnnesiiiiiiiii 2nmr bende öyle değişik değil de kuru kuru kacak çay yerdim tadı o kadar güzel gelirdi ki bana anlatamam doğumdan sonra öylesine bir yiyim dedim aman na kadar acı ben bunua nasıl yemişim diyorum:)))
aaayLn Fatma-onal Mersin’in en iyi doktorlarından biri oda bikac arkadaşım gidiyor yorumunuzu gördüm başka şehirden acaba hangi doktorumuz için geliyor diye merak ettim o yüzden sordum
Betulyesilts 2nmr bazi apartmanlara girince nem rutubet kokusu olur ya hani toprak toprak kokar onu aserdim yazdigim yerde gene canim cekti bak 😂
Bussi 2nmr ya ben asermeyi hala anlamadım 33. Haftadsyim hiç bise asermedim🤣 yani sonsuz yemek yeme isteği oldu ama o hep vardı bende o zaman hep asermis miyim 🤣
Burcu-34 Bussi yaa bende öyleyim normal canım istiyor ama illa yemem gerek demiyorum burnuma koku gelmiyor ağzım sulanmıyor ilk ne aşercem acaba 😂 😂 😂
ZubeydeOmer 2nmr ben geçen hafta naftalin aşerdim ağzımın suyu aktı resmen. Öyle bir kokladım ki kız kafayı buldu içerde :)