DenizOcakLafc 5 dakika da 1 se niye bekliyorsun ki gitmelisin bence
Kızlar Sancım Başladı 😖 Lütfen bakar mısınız!!
Umudum03 çok yakında hastane , açılma sadece 1 parmak dedi . Evde çekmemi istedi sancımı doktor .
DenizOcakLafc anladım Canım . Rabbim yardımcın olsun bi avazda kurtulursun inş 🙏 şimdi yaptığın bütün dualar kabul olur dua et 😍♥️
Benimde sancılarım oluyo ama ara ara kasildigi zMan ozellikle. Bugun nstde de cikti sancilarim ama aciklik muayenesi yapmadi dr. Bende sabahtan beri merdiven inip cikma squat yuruyus falan yapıyorum hayirlisiyla aliriz tez zamanda bebislerimizi inş. Günüm doldu hala bekliyorum cok sabirsiz sinirli ve gerginim allah yardimcimiz olsunn
DenizOcakLafc belinden aşağını sıcak su tut eşin masaj yapsn canm suyun gelrse hç bekleme bebek allah korusun susuz kalır allah bi avaz da kurtarsn inşallah
Umudum03 nişan nasıl oluyor onu nasıl anliosun bi turlu anlamadım biraz aydınlatrmısn lütfen
DenizOcakLafc sanci nasil bisey. Tam olarak nereye vuruyor nasil oluyor. Kac dakkada bir geldigini sayin diolar ya nasil ayirt ediyosunuz. bben 35 haftaligim bel agrisi karin agrisimi sancimi ayirt edemiyorum 🤷🏻♀️
Kaderemrlh nişan pembemsi sümüksü bir akıntı . Gelince anlamaman mümkün değil Yani canımmm
DenizOcakLafc seni merak ediyprum Doğum yaptın mı Canım ?
DenizOcakLafc sıcak bir duş ve merdiven inip çık teyzemde çok işe yaramıştı😊😊