Dilooo Bende 39+2 oldum hafif agrum var ne nıssn ne su gelmedi beklıyorum pazartesi doktora gidecegim ne docek bakalım en son 38 de 3600dü kilosu gelmesını bekliyorum bakalım 🥰artık gelsin istiyorum
Nartanesii Dilooo ayy aynıi durumdayız bende bugün gittim pazartesi günü tekrar gel dedi.benimkisi de 38.haftada 3600 su şuanda ne kadar bilmiyorum.Normal doğum mu dusunuyorsunuz ?@
Dilooo Nartanesii aynn normal beklıyoruz catı muayenesinde uygunsun dedı bende oyle ıstıyorum ama bakalım kiloda baya oldu korkmuyor degılım
Yagmurogul Nartanesii kendiliğinden oldu. Benim yaşadığım ülkede bebeğin kendisinin gelmesini bekliyorlar ekstra bir müdahale yapılmıyormuş , gerekirse 44 e kadar bekleyeceğiz demişlerdi.
Nartanesii Dilooo aynen ya onun için sordum bende kimisi önermiyor normal doğumu ama benim doktorumda 4500 kiloya kadar doğuranlar var dedi.sizin yine iyi çatıniza bakmış benim bakan olmadı daha
Dilooo Nartanesii 4 kıloya kadar beklerız dedı bakalım pazartesi inşallah sunı de olsa doguma alır mı diyorum acaba kendım mı teklif etsem bılmıyom ya ilk dogum mu sızınde
Dilooo Nartanesii benı 37 de catı muayenesi yaptı aslında yapması lazım uygun degılse kılosu normal oldugu ıcın coktan sezeryan ile dogum yaptırırdı bence
Nartanesii Dilooo evet ilk doğum benimde ben de bişey demesini bekliyorum.son haftalar çok zor geçiyor.Bir an önce de kavuşmak istiyoruz
ummuhancelik 8 ay önce kızımı 41+2 de doğurdum şimdi ikinciye hamileyim bu o kadar bekletmez inşallah 🥰😄
Nartanesii ummuhancelik hadii yaaa o kadar bekletoyorlar mi sabrım kalmadıi bir an önce kavuşmak istiyorum ☺️ normal mi oldu sezaryenle mi peki
Nartanesii Dilooo Çarşamba günü gittim bir iki gün bekle kendisi gelmezse cuma günü gel seni dogumhaneye yatıralım diye söyledi.Bugun gittim şimdide rahatı iyi bugün git pazartesi gel dedi
Nartanesii Dilooo bende hiç sormadım o da hiç bişey söylemedi.sadece nst ye bakıyor gönderiyor arada bi de ultrasona bakıyor
Kadriye__ Nartanesii merhaba benım de 38+4 devlet hastanesi gidiyorum çatı muayenesi yapmadı doktor doğumun olduğu gün oluyor dedi ilk doğum olacak endişe ediyorum sizin devlet hastanesinde çatı muayenesi yapıldı mı acaba normal doğum istiyorum ama nasip hersey ..
ummuhancelik @Nartanesii yani evet aksi bir durum yoksa bekletiyorlar 🤷🏻♀️ Yani zaten daha da bekletselerdi benim kız beklerdi herşeyi on numara yerindeydi iyice yerleşmişti içime 😅 normal doğum süreciyle başlayıp sezaryenle son buldu 🙆🏻♀️