Sezeryan olmus anneler Sezeryandan sonra surec nasildi cokmu zor agrilar ilk yuruyus vs tam anlamiyla duzelme normal hayata donme nasildi anlatabilirmisiniz 33+2 im normal dogum dusunuyordum fakat bugun bebegimin iri oldugunu soyledi doktorum bole giderse sezeryan olma olasiliginida dusunucez dedi
Sezeryan
Mehtapkz kilosu ne kadar cnm kaç hafta önde gözüküyo
benm bebegmde ırıydı 4.5kılo dgdu sezeryan oldum ılk yataktan kalkısın bıraz zor dahada baska bırsey yok canım yurudukce gazın cıktıkca ne agrı kalır ne sızın kendını cok dınlememeye calıs allah yardımcınız olsn sag saglm kavuusn 🙏
mucizembenimmm 3 kilo canm nerdeyse 😦 doktor dogurursun ama ic yirtilman fazla olabilir dedi
Mehtapkz baya fazlaymış cnm haftasına göre banada öle demişti haftaya kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu bide seninle aynı haftalarımız 30 da kaçtı senin
32 33haftalarda 3200falndı zaten 30ve 38haftalar arası cok cbk alıyorlar kılo sızınkıde dogana kadr 4u gecebılır bence haftada 100gram alsa en az 3800olur kılosu falan deglde saaglıgı yerınde olsun bırde lutfen nırml sezeryan dıye dusunup kendınızı uzmeyın sagsaglm kavusmak en onemlısı ben norml dıye kendkmı yorttım olmazsa olmaz dktr bana kendı dedı en sn kızım norml dgrursun heryerım yırtılır dıye
Mehtapkz Benim bi tam olarak 10günü bulmuştu toparlanmam ilk bi kaç saat ağrın oluyor oda normal zaten ameliyat oluyosun sonuçta ağrı kesici falan yapıyorlar ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iğleşirsin en önemlisi düzgün dikmelerini rica et yapıştırma olsun benim dikişliydi iz kaldı pskolojim bozuluyo .. Hayırlısıyla gelsin bebiiş
mucizembenimmm 30 1680 di galiba ama 29+6 falandik sanirim cnku daha 1 ay olmamisti bu gittgimiz evet internettn bakiorum banada fazla geldi normalde 1800 2000 rasi yazior bu haftalarda
Mehtapkz cnm bi anda nasıl okadar kilo aldıki 🤔 ikiye katlamış nerdeyse ya doktor ne dedi ki bu duruma
Mehtapkz doğum yapalı 13 gün oldu ilk yürüyüş hep anlatıldığı gibi sor tabii ama daha sonraları yürüdükçe azalıyor o acılar ilk 3 gün oturup kalkarken zor oluyor birinin desteği ile hareket ediyorsun ama 4. Günden sonra normale dönmeye başlamıştı bende şimdi her işimi kendim yapabiliyorum çok zor geçmedi bu süreç
Bbdd bende 31+3 üm çok düşünüyorum 2 gündür normal mi Sezeryan mı diye
Minnosuveannisi ben normal doğumu çok istiyordum sezaryandan aşırı korkuyordum 38 haftanın ilk günü kontrolüm vardı suyum hiç kalmamış çok acil sezaryana aldılar ama asiri korltugum kadar bir zorlugu yokmus tabiki bana kalsa normal doğum isterdim ama
Bbdd Geçmiş olsun öncelikle, bebişinle mutlu bi hayat dilerim. Ben de sezeryandan çok korkuyorum panik atağım biraz ameliyathaneye giderken falan dayanamayacağımı düşünüyorum. Ben genel anestezi istiyorum sen hangi tür sezeryan oldun ? Sakinleştirici veriyorlar mı ameliyata giderken ?
Mehtapkz Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🙏 ilk gün biraz seni zorlayacak tabiki 8 saat sonra kaldrdılar beni ameliyat sonuçta kolay değil ayağa kalkarken zorlandm haliyle. Ama yürüdükce açılıyosn ben 3 4 güne toparlandm. En önemli şey yürüyüş yatarken ağrını çok fazla hissedersin ve soğuk almaman lazım. Bunlara dikkat et çabucak ayağa kalkarsn merak etme 😉