Havva673 Mssima evet iğneden sonra eve gittim 2 3 saat sonra kanamam gelmeye başladı sizinkisi farklı bir yöntem olabilir bence kürtaj olmaktansa ilaçla düşüğü düşünebilirsiniz
elifuslu1002 Nazendehanim ben ilaçla düşük yaptım daha sonra içimi temizlediler yani o ihtimali de düşünüyor doktorlar parça kalma ihtimali 0
Nazendehanim elifuslu1002 ilaçla düşükte evde kendiniz düşük yapıyorsunuz diye biliyorum ,parça kalma durumunda da mecbur tekrar kürtaj oluyor diye okumustum forumda yani öyle yaşayanlar varmış tabi yanlis bir şey söylemek istemem . Sanırım herkesin tecrubesi farklı olabiliyor
Nazendehanim Mssima Teşekkür ederim Allah razı olsun, stresli bir gebelik süreciniz olmuş zaten tekrar kendinizi stresten uzak tutacak olan tercih hangisiyle onu secin . Bu konuda doktorunuzun yönlendirmesi de önemli.Hakkinizda hayırlısı olsun ,geçmiş olsun ❤️
elifuslu1002 Mssima ben ilaç ile düşük yaptım biraz sancılı bir süreç oluyor ama en sağlıklısi bence hem daha sonra seni uyutup içini temizliyorlar ben o noktada hiç sorun yaşamadım uyandığımda hiç ağrım yoktu çok rahatttim
Nazendehanim Mssima doktor kontrolünde olması evde düşük yapmaya göre çok çok sağlıklı ,benim bahsettiğim düşükler evde kanama beklenerek yapılan dusuklerdi bu arada. Ameliyathanede olacaksa parça kalma durumu vs olmaz zaten kontrol ederler bir tek sancı yaşarsınız o da kişiye acı eşiğine göre değişir sanırım
Seda020921 Mssima 2kez kurtaj oldum ve çok şukur şuan 14haftalık hamileyim kırtajdan sonra 3ay korundum ıyıce ileşeyim diye hem piskolojik hem adetim duzelsin diye
Mssima Hepinize verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.Allah hepınıze güç sabır versin inşallah.Ben artık bi anne adayı olmadıgımdan uygulamayı kaldıracağım İnşallah bir gün tekrar gelirim .
Aysnremir23 Havva673 canım zaten dış gebeliğin kürtajı olmuyor bebek yumurtalıkta kaldığı için kürtajla alınmıyor iğne tedavisiyle düşüyor. Eğer çok büyükse tüplerle birlikte ameliyat ile alınıyor.
seyma9188 Mssima Ben ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.Önce ilaçla düşük yaptırdılar.Daha sonra içerde parça kalmış olma ihtimaline karşı vakumlu kürtaj yapıldı.Daha önce hiç doğum yapmadım işlemin iki aşamalı yapılmış olmasının bunda etkisi var mı bilemiyorum. Çok şükür sonrasında hiçbir şikayetim olmadı.Kürtajdan sonraki 4.ayda tekrar hamile kaldım şuan 18 haftalık hamileyim çok şükür😍🙇♀️
Tombikis96 Mssima evet bakıyorlar yine kürtajdan farkı olmuyor galiba ama bence kürtaj daha mantıklı adı çekmezsin hiç olmazsa yani düşük yaparken ben baya kötüleşmiştim herkes de aynı değildir belki ama
Gizemmm35 Mssima hayır ben 3 kere kürtaj olmak zorunda kaldım zaten uyutuyolar küçük bi operasyon sonrasında hafif adet sancısı gibi ağrın oluyor ve kalcadan iğne yapıyorlar ertesi günde taburcu oluyorsun