Ufaklık tekme atıyor gelecem die ben ne yapacağım die düşünüyorum, içimdeki heyecan, korku,endişe,uyku,yorgunluk hepsi bir araya geldi ve hala spinal mi genel mi olsam die düşünüyorum ve bu sezeryan kesi acı iğne düşüncesi bni öldürüyor, doğurmaktan vazgeçeceğim sanki ….. 😐😭🙃😐😢🤲🥺😔🤪🥰😍👨👩👦😅😭😭😭
Sabah 7 de doğum vaaaaaarrr
Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin sabah.Bende 2 gün önce doğum yaptım.Sezeryan oldum.Inan sana şunu söylemeliyim ki belden uyusturmada yapılan igne hiç acımıyor.Doktorum da zaten genelde sorun olmadığı sürece belden aşağı uyuşturuyordu.Bebegimle de daha çabuk ilgilendim.Tam narkoz alınca kendine gelmen ve o narkozu vücuttan atma süresi seni çok yıpratıyor zorluyor ve aynı zamanda bebeginle çok geç ilgilenmek zorunda kalıyorsun.Bunu şuradan söyleyebiliyorum.benimle aynı gün doğum yapan bir bayan vardı ve karşı odamda kalıyordu.Tam narkoz aldığı için baya zor anlattığını öğrendim.Kisaca sezeryan olacaksan eğer iğne en basit olay.Bunlarin tabiki benim yasadiklarim,herkesin vücut direnci farklıdır.Rabbjm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊
Aysh89 doğum yaptın mı canım
tatliiannnee evet korktuğum kadar kötü değilmiş öyle çok korkuyordum ki genel oldum bel ağrısından korktuğum için ama herşey kısa sürede oldu bitti şimdi yanımda yatıyor minik oğluşum
Aysh89 hayırlı olsun saglıkla büyüt inşallah bebegini🥰 nasıl gectı sezeryanın ve sonrası bıraz anlatır mısın
tatliiannnee program da hata oluştu giremedim tekrar yeni bir post attım doğum hikayem ile ilgili