mutlu__son1209 E_M35 benimde Kütahyalıyım cinsiyetimiz oğlan bizim ki kesin baya gördük pipiyi ama ben serklajlıyım riskli geçiyo biraz benim
E_M35 mutlu__son1209 inşallah hiç bir sorun olmadan kalan günleri de atlatırsın canım benim sağ salim zamanında kucağımıza alırız bebislerimizi 🥰 detaylı ultrasona flan girecekmisiin
Melekzx Hesnagezer07 bizde aynıyız benim kızım olacak inşallah. Normal doğum olacak. 2 gündür doğumhanede yatıyorum ama bıcırık doğmuyor 🥺
Hesnagezer07 Melekzx Ayy kıyamam Allah yardımcınız olsun sabredin kavuşmaya az kalmış sağ salim gelsin inşallah. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum ❣
mutlu__son1209 E_M35 bulunduğum yerde yok benim detaylı en yakın 3-4 saat oda risk benim için doktorum herseyine bakıyorum ben testlerin de normal gerek yok bence dedi yaptırmıcem
Arzu_uu ozgeozcan aynıları oldu hiç kusmadım migdem bulanmadı sadece iştahsızlık oldu hiç aşermedim ve ekşi canım hep çekti halada ekşi yiyorum😂 3 Ay boyunca 6 kilo verdim şimdi yenı yenı yemek yıyorum çok şükür çok ortak yanımız olmuş ☺️
ozgeozcan Arzu_uu benimde aynı ekşi elma erik ve turşu yiyorum 😂 herkes kızdır dedi üç kez de göstermedi cinsiyeti 15 haftalıkken öğrendim ☺️ nerde yaşıyorsunuz siz