Hesnagezer07 DemirinAnnesiiii ayniyiz:) cinsiyeti ne bebeğinizin? Doktor doğumla alakalı bir şey söyledi mi çatı muayenesi yaptırdınız mı
Melekzx Hesnagezer07 bizde aynıyız benim kızım olacak inşallah. Normal doğum olacak. 2 gündür doğumhanede yatıyorum ama bıcırık doğmuyor 🥺
ozgeozcan Arzu_uu bizimde erkek ☺️ bende bulantı falan olmadı veya tiksindiğim bir şey ama baya bel ağrısı var ve iştahsızlık bebek iyi çok şükür gayet 😇
Arzu_uu ozgeozcan aynıları oldu hiç kusmadım migdem bulanmadı sadece iştahsızlık oldu hiç aşermedim ve ekşi canım hep çekti halada ekşi yiyorum😂 3 Ay boyunca 6 kilo verdim şimdi yenı yenı yemek yıyorum çok şükür çok ortak yanımız olmuş ☺️
E_M35 mutlu__son1209 konyaliyim kuzum vala bende acaba var mı diye girdim seni gördüm hemencik 😊♥️ cinsiyeti kız suanlik ama Çarşamba günü detaylı var o zaman netleşecek biraz inatçı kendini gostermiyor 😅 senin cinsiyeti ne
mutlu__son1209 E_M35 benimde Kütahyalıyım cinsiyetimiz oğlan bizim ki kesin baya gördük pipiyi ama ben serklajlıyım riskli geçiyo biraz benim