Gultsn35 Brandy bizde şuan 6+4 olduk. Bende şimdiye kadar sadece halsizlik ve uyku yaptı ara ara giren kasık ağrısı ama onlarda geçti çok şükür çarşamba günü kalp atışını duymaya gidicez Allah nasip ederse 🥰
biranneadayi15 esra6338 hiç sorma şimdiden bile midemde baskı oluyor tuhaf oluyorum sağlıkla kavuşalım gerisi önemli değil 😚
Aysunnn1907__ Brandy ne yazık öğrenemezsiniz :) Ben de en son 9+3’ken gittim doktora. Doktorum 12.haftadan sonra söylüyoruz bebeğin pozisyonuna bağlı dedi:) Şu an 10+5’im. İnşallah 13.haftada öğrenirim bende. Aşırı merak ediyorum🤭🐣 Kontrole girmeden çikolata yiyeceğim😂
Aysunnn1907__ 10+5’im. Tam 2 haftadır günde 3-4 defa kusuyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum. Açım resmen. İnşallah 12.haftada geçer🤦🏻♀️😢
Sibelalper Esra61A merhabalar ilk 4+2 iken ben kan testi yaptirdim betam 673,99 cikmisti suan 5+5 deyim benimdemi ikiz acabane dersiniz
Esra61A Sibelalper merhabalar gece biraz baktım da daha daha yüksek değerler gerekiyor çoklu gebelik için benim oluşumu erken olmuştur büyük ihtimalle 🙂
FuLyaMuhammedOnur Brandy ikinci hamileliğim öğrendiğimde 5+5 di. Suan 10+2😍😍 sağlıcakla gelsin bebisler🤲👶. İlk haftalarda sürekli kustum yediğimi çıkardım hep bu aralar kusmuyorum ama yemeklerden tiksiniyorum Ayrıca et kokusu midemi kotu ediyor 😏
Bhr075 Kayraa42 Merhaba teşekkür ediyorum amin🙏 Rabbim cümlemize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasıl eder insallah. 😍
Tansu15 Esra61A rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 3 gün önce adetim 1 gün gecikince 2 test yaptım pozitif 1.dk da sonuç çıktı. Kan verdim dün sonuç bekliyorum ve eğer gerçekten var ise günümüz aynı. Merakla değeri bekliyorum
Esra61A Arirang yok yapmadım benimde kısa sürüyor günler aynı olsada bir yerlerde değişiklik var demek ki 🙂 sağlıkla gelsinler inşallah 💞
esra6338 m_k34 ben o süreci hiç yaşayamadım heyecanlanıp test fln yapamadım. Daha günüm geçmemişti ilk adet günü kaynanao orda yoruldum epey ateşlendim titreyerek acile gittim orda öğrendim. PMS sanıyodum bebekmiş
35_aysenur_35 Günaydın güzel anneler rabbim hepimizi bebeğimizi korusun inşallah sağ Salim sağlıkla gelsinler Benimde sorum var canlar benimde ilk hamileliğim bel ve kasık bacak ağrılarım oluyor normal mi
ilaylayy 35_aysenur_35 çok ayakta kalıyor musun mesela benim dün misafirim vardı hiç oturmaya fırsatım olmadı belim inanılmaz ağrıyor
ilaylayy biranneadayi15 ya benimde belirtilerim seninle aynı benim doktorum folik asiti kesti ağa mom diye bi omega 3 takviyesi verdi içinde vitaminler var ben o vitamine başladığımdan beri kendime geldim kafamı yastıktan kaldıramıyorum kahvaltı yapmaya bile halim yoktu
Aysunnn1907__ ilaylayy 10+6’yım. Folik asid kullandığımdan beri kötüyüm. Doktoruma söylesem başka ilaç verirmi ki🤦🏻♀️
ilaylayy Brandy bizde bugün tam 11 haftalık olduk kese etrafında kanama varmış hafif sızıntı şeklinde o biraz korkuttu ama iyiyim Allah’a sükür 🌸🌸
ilaylayy Minik1Civciv genelde 3500 civarındayken kese gözüküyormuş ben ilk öğrendiğimde betam 12.88 di sonra yaptırdım 170 çıktı 2 hafta bekledim öyle gittim karnımdan keseyi göremedi alttan muayene ile baktı gördü nokta kadar
Bsragrkan ilaylayy canım adetin geciktiginde mi 12 idi. Ben adete 3 gün kala test verdim kan testi 13.17 çıktı. Adetim pazartesi günü insAllah sağlıkla artar
ilaylayy Esra61A tam 4. Haftada yaptırdığımda benim beta 170 çıktı tabi bende geç döllenme varmış doktor öyle demişti biraz geç olmuş diye ama ikiz gebeliklerde iki katı oluyormuş bide 2 günde bi iki katına çıkıyor düşün acaba ikiz olabilir mi diye düşünmeden edemedim
Pandaanne ilaylayy benim 4+5 de 2894 çıktı şuan 6+1 pazartesi ilk kontrole gidicem sağlık ocağı doktorum baya yüksek çıkmış dedi bende merak ediyorum 🤔
melomella ilaylayy 5.haftamda öğrendim hamileliğimi kan tahlilimde beta 8826 çıktı kızlar ikiz midir acaba?