Maisiyah Ilkay_1408 en az 1500 geçmesi gerekıyor diyor doktorlar beni. 2115 idrara çok sıkışık gel dedi direk ultrasonda 4+5 kem gördük çok şükür kontrole gitmeden önce bol su içmeni idrara sıkışık olmanı öneririm biz şuan 9+5 olduk 2 haftada bir kontrole gidiyoruz gitmeden 1 saat önce 1 buçuk litrelik şişeyi bitiriyorum o yüzden hiç vajinal ultrasona gerek kalmadan hep çok rahat bir şekilde gördü rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok aminnn
LittleCaterpillar Merhabalar bende yeni 5+6 haftalığım😇 Çarşamba keseyi gördük çok şükür 1 hafta sonra da kalp atışları için gideceğiz. 2. Çocuğum olacak ama heyecanlıyım sanki ilk gibi Allah sağlık ve afiyet içinde kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🤲🏻❤️
Stoppedstar Meryem_K selam. Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah. Benim 11 de fetal DNA sonucu ile öğrenmiştim. O hafta sonu 12 gibi doktor minnak bir pipi gördü. Sere serpe yatıyordu çocuğum. Erken öğrenmiş oldum biraz. Ama 9 çok erken kanımca. Kadınlar kulübünde Aralık anneleri grubundayım. Hepimiz nerdeyse 20/21 haftalığız daha göremeyenler var öyle diyim. Ama 13/14 de belli oluyor gibi
Arirang Esra61A Canım amin sağlıklı şekilde doğsunlar 🥰 4+5 olduğuna göre son adetinin ilk günü kaç canım biliyor musun. Ben de 4 hafta 5 günlük ama beta hcg biraz daha düşük
Brandy Stoppedstar Valla bilmiyorum ki 5+2 de ilk randevuma gitiigimde saglikli 1tane kese vardi 10 cm. Betam ogun 11423 dü banada yuksek gibi gelmişti acikcasi ilk basta 🥰
tazecikannee Bende 4+0 daha çok yeniyiz betam 157 küsür bel ağrısı ve uykusuzluk gece 3 ten beri yatamıyorum ilk hamileliğim
Canannyesiltpe Merhaba, ben de 17+5 im ve çok zor günler geçirdim ilk 3 ay 🤦🏻♀️ Malesef mide bulantıları,halsizlik, iştahsızlık vardı 61 kilo ile hamile kalırken 1,5 ayda 51 kiloya düştüm 🤦🏻♀️
Ayseltn01 Canannyesiltpe Merhabalar şimdi toparladınız mı bende 8+2 im çubuk kraker ve çorba ile besleniyorum 😢
Gulhan Selamlar 🙋♀️ 29 yaşındayım 6 yıl sonra Tüp bebekle ilk anneliğimi tattım . Şuan kızım 13 aylık :) Büyük bir süprizle ikinci bebeğimi bekliyorum🙈 6+3 kalp atışını dün dinledim ☺️
KumsAlyaa Brandy Canım çoğu kişinin betası düşük oluyor 5 haftalıkta filan acaba tek yumurta ikizi mi olacak değer yüksek ya
carmellawaldorf Brandy selamlar canım, valla vakit bana da hiç geçmiyor😅 5+3’üm. 13’nde tekrar kontrolüm var kalp atışı için 6+4 olcam duyulur mu sizce kesin?
Emine_Kaplan Brandy bende 7. Haftaya girdim geceleri uyuyamıyorum saga sola dönüyorum persembe nasipse kalp atışını duyacağız 🙏🏻 Ara ara midem bulanıyor
meercii Merhabalar ilk bebeğim şuan 8+5 iz. 5 haftada öğrendim ve ciddi kanamam oldu. Şuan daha iyiyiz ama düşük riski devam ediyor. İğne ve ilaç kullanıyorum ve sürekli yatıyorum. İnşallah herkes sağlıkla alır bebesini kucağına 🌸
ozgeozcan benim de ilk gebeliğim 28 yaşındayım şu an 16+3 bakalım inşallah sağlıkla gelsin çok heyecanlı gerçekten merakla bekliyoruz 🫶
Pandaanne Brandy bende 28 yaşındayım ilk bebeğim ben regle 3 gün kala midemin aşırı bulunmasıyla test yaptım pozitif o gün kan verdim beta 23 çıktı sonra bir hafta bekledim geçen çarşamba bi daha verdim 2990 çıktı. pazartesi ilk kontrolüme gidicem 6+3 olacak o gün 🥰
34Hazel34 Meryem_K beraber aynı günlerimiz bile bende 9+3 deyim ay sonu gel dedi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲😍
Meryem_K 34Hazel34 aaa ne kadar güzel tesadüf başa baş gidiyoruz nerdeyse 😅🙏 bende şuan 9+4 bugün çok fena vucudum yanıyor ve hergün çok kötü midem bulanıyor sürekli yatıyorum uykum geliyor ağırlık var üzerimde sen de nasıl gidiyor kuzum 🙏❤️ Bu arada yaşım 22 arkadaş olmak isterim valla çok güzel bişi aynı gidiyoruz birbirimize tercume oluruz
Faness Benn 22 yaşındayım 🥳 5+2 olacak yarın 5+1 de keseyi gördük inşallah kalp atışınıda görücez bu cuma giderim diye düşünüyorum alttan gözükür mü acaba ?
Esra61A Arirang Allah Allah belki bizim ki erken tutunmuştur 😅 bugün bir yerden daha ikiz olmasın yorumu aldım şu an ben şok 😁😁😁