Bu herkesten nefret etmek tek bende değilmiş çok sevindim. Arkadaşlarım boş geliyor hele bekar olanlar veya çocuk istemeyenler. Salak salak konuşamalar. He bi tanesi var allahım her şeyi o kadar olay yaratır ki. 3 günde bir bana yazıyor “kanki çok kötü şeyler oldu kocamla kavga ettik ama sana söylemedim stres olma diye ama merak etme şimdi iyiyim.” Ulan 3 gündür söylemediysen söyleme napayım yani 3 yılı aşkın evliliği 3 yıldır aynı dertleri dinliyorum yok çok para harcıyor yok alkol kullanıyor yok bana yardım etmiyor boşanıcaz amaan gep aynı terane. Benim kafam tutmuyor zaten başım dönüyor günün 8 saati onun kocasını dinleyemem boşansın bu kadar dertliyse. Erkekler şöyle böyle hayır değil ben kıcamdan memnunum. Yine olsa yine onla evlenirim. Kendi hayatı kötü olan insanlarım bu kötülükkeri çevrelerine yaymalarına katlanamıyorum artık. Ben evli mutlu inşallah çocuklu kadınım. Eskiden çok iyi anlaşsakta artık dertleri o kadar komik geliyor ki. İtici buluyorum resmen bu mu yani insanlar nelerle uğraşıyor diye