shrkla Mervee16ozturk ben spinal anestezi olmuştum ilk sezeryanda iğneden sonra taktılar anlamadım acısını hiç
shrkla Lito 38. Haftayı beklicez bı aksilik olmazsa demişti 36. Haftada gittiğimde haftaya gene gel sancı falan çıkarsa alicam dedi bu hafta gittik çok düzenli sancı yoktu oyüzden pazartesi gel tahlillerini yaptır salı nasipse ameliyat dedi
Pcoslubiranne shrkla bende ilkinde korkmadim cunku neler oalcagini bilmiyordum.su an biliyorum ama yapacak bir sey yok tabi. Saglikli sekilde dogsunlar da.
HacerZumra shrkla bende ilkinde hiç korkmadım şuan bende sizin gibiyim bence neler yaşayacağımızı nelerden geçecegimizi bildiğimiz için böyle duygulara kapılıyoruz sakin olmaya çalışın ilkinde nasıl geçtiyse bunda da geçecektir rabbim yardımcımız olsun
Nesrincente shrkla perşembe de ben olucam ıkıncı sezeryan bende korkuyorum ya ne yasıyacagımı bıldıgım için galıba ee bide ılgı isteyen başka Bi cocuk daha var yetebılecekmıyım oda düşündürüyor bakalım nasıl olcak
shrkla Nesrincente düşünceler duygusallıklar 🥰 karmaşık duygular bir arada hayırlısı ile hepsi yoluna girer 🤲
suscarparimm shrkla İlkinde olacaklardan habersizdin de ondan korkmuyodun şimdi haberin var 😂 korkunun ecele faydası yok bebiş 😘 Şimdi daha planlı hareket edeceksin o avantajın var