Gul-mina 68hume ben 33 haftalık hamileyim her gittiğimde alttan kontrol ediyor. İlk geldiğimde çok şaşırmıştım alıştım artık☺️
Matmazelss 68hume evet bende hala geriliyorum ilk gittiğim muayene de ırkçı bir doktora denk geldim utandıgım için bayağı azarladı 🙇🏻♀️
Anneada 68hume ben 7+6 iken muayene etti ama kalp atisini dinletmedi iki hafta sonra gel dedi :( cok istedim duymak ama kanamam vardi diye o an unuttum sormayi sadece kalp atisini gorduk
Rosalinda12 Anneada ben de Almanya’nın İngolstadt şehrinde yaşıyorum. Ben de gittiğimde alttan muayene etti ve kalp atışlarını dinlettirmedi sadece atıyor dedi dinlemek istediğimizi söylememize rağmen dinlettirmedi
Anneada Rosalinda12 Canim 17. Haftaya gircez halen dinletmediler zararli buluyor doktorlar . 20. Haftlara dogru acarim sesi dedi ama ultrasonda attigini goruyoruz bizde :)
b_baby Anneada ben Moskovadayım uzakta olmak gerçekten çok zor ve sağlık sistemini beğenmedim. Birde üstüne savaş çıkacak gibi
Anneada b_baby Allah hepimizin yardimcisi olsun korkmayin Rabbim sizi de bebegi de korur insallah♥️♥️