Yagmur_007 Dilaraortacc1 yarın gidecektim aslında ama o zaman beklemeyeyim mi bi sıkıntı olabilir mi ya da neden oluyordur
Elisam123 Yagmur_007 bekle bence yarım saat Aralık çok fazla biraz uzan kendini tart bakalım hastanede yatış verirlerse sana zor olur
Dilaraortacc1 Yagmur_007 normal artık beni gece uykudan uyandırıyor bu sertlesmeler korkma dediğim gibi çok sık olursa git yani 5 dk vs yarini bekleyebilirsin
Yagmur_007 hulya_6363 kasılma değil karnım çok sert oluyor böyle içine sığmıyormuş gibi daha sonra geçiyor ama sonra tekrar oluyor
Yagmur_007 Elisam123 yok sezeryan değil canım ilk doğumun normaldi insallah bunu da öyle bekliyoruz bi aksilik olmazsa
hulya_6363 Yagmur_007 işte buna kasılma deniyor canm sertleşiyor sonradan yumusuyor ben 27.haftamdan beri yaşıyorum bunu erken doğum riskim var bu yüzden
Yagmur_007 hulya_6363 Allahım yardımcın olsun insallah sağlıkla gelsin bebişin insallah zamanın da gelsin doğum belirtisi mi oluyormus bu kasılmalar
betul12f hulya_6363 bende de sertleşmeler oluyor ama riskim yok son kontrolümde nstye bağlandım sancım çıkmadı ama hâlâ yaşıyorum sertleşmeleri acaba risk var mıdor
hulya_6363 betul12f 30.haftadan sonra bu sertlesmelerin olması normal demişti doktorum.rshim kendini doğuma hazırlıyor.kanama yoksa ve rahimde açılma yoksa normaldir demişti
betul12f hulya_6363 Bende şuan 34 haftalık oldum sertleşince bazen korkuyorum 10 gün sonda randevum var bekleyeyim dedim
Yagmur_007 sunset_momy nefesim kesilmiyor ama sanki karnım ikiye bölünecek gibi geriliyor korkuyorum ikinci doğumum olmasına rağmen ve ilkte böyle birsey yaşamadım 😥